Spor Bahar havası

Bahar havası

Paylaş
Bahar havası

Türkiye Kupası’nda final bileti alınması Beşiktaş’ta camianın yüzünü güldürdü. Hayal kırıklığı ile geçen sezonu kupa ile tamamlanma ihtimali kötü havayı bir anda dağıttı.

Sosyal medyada birçok siyah-beyazlı taraftar, işler bu kadar kötü giderken finale kalmayı başarı olarak nitelendirdi. Taraftarlar aslan payını ise teknik sorumlu Serdar Topraktepe’ye verdi. Santos’tan adeta bir enkaz devralan Topraktepe’nin kısa zamanda büyük iş başardığı vurguland

Haberin Devamı

ARA VERMEDİLER

Beşiktaş, ara vermeden Alanya maçının hazırlıklarına başladı. Önceki günkü maçta forma giyen isimler rejenerasyon çalışması gerçekleştirdi. Takımın kalan bölümü ise ısınma ve pas çalışmalarının ardından çift kale maç yaptı.

LİSTEMİZDE Dİ MARİA YOK

Beşiktaş’ta yönetim kurulu üyesi Feyyaz Uçar, transfer iddialarına yanıt verdi. Uçar, adı sık sık Beşiktaş’la anılan Di Maria’nın Samet Aybaba’nın hazırladığı listede yer almadığını duyurdu. Hoca arayışlarına da değinen Uçar, “23’üne kadar hoca konusunda bir açıklama yapmamamız tebliğ edildi. Buna uymaya çalışacağız. Futbolcu transferleriyle ilgili çalışmalara da devam edilecek” dedi.