Spor Herkes gelmek istiyor

Herkes gelmek istiyor

Paylaş
Herkes gelmek istiyor

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Şampiyonlar Ligi maçlarını izlemek ve birtakım görüşmeler yapmak için Avrupa turnesine çıktı.

Havalimanında TRT Spor’a konuşan Arat, yeni teknik direktör konusunda “Sadece Nuri Şahin değil birçok hocayla temasımız var. Türkiye’de de liglerin bitmesi lazım, görüşeceğimiz insanlar var. Bir isim telaffuz etmek doğru olmaz. Herkes Beşiktaş’a gelmek istiyor, bunu bilin. Çok kötü bir sezon geçirmiş olmamız fark etmemeli. Kötü sezondan ders çıkartmamız lazım” dedi. Kupaya sıkı sarıldıklarını belirten Kartal’ın patronu, taraftarın hedefinde olan Al Musrati için “Maçtan sonra kendisini aradım. Ağlıyordu. Hayatımda ilk defa böyle bir şey oldu. Benzerini arkadaşımıza yaptılar, kart çıkmadı” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

SEZON BİTSİN!

Samet Aybaba’nın “Doğal aday” dediği Sergen Yalçın, Ekol TV’ye konuştu. Yalçın, “Ben etik olarak sezonu bitirmeden herhangi bir kulüple görüşmüyorum. Kafamızda bir plan veya program yok. Bir ay sonra falan daha çok ön plana çıkarız. Şu anda maçlar oynanıyor” ifadelerini kullandı.