Spor Hızlı ve agresif!

Hızlı ve agresif!

Paylaş
Hızlı ve agresif!

Trabzonspor’da başkan Ertuğrul Doğan ile teknik direktör Abdullah Avcı, İstanbul’da basın mensuplarıyla buluştu.

2021-2022 sezonunda elde edilen şampiyonluğun 2. yıl dönümünde gerçekleştirilen toplantıda bordo-mavili taraftarlara transfer müjdesi verildi. “Trabzonspor camiasının Boğaz’a bayrak asmayı sürekli hale getirmesi lazım” diyen Doğan, “Hocamızla beraber 3-4 aydır transfer sürecini yürütüyoruz. 2 izleme ekibi ayrı ayrı değerlendirmeler yapıyor. Biz ekonomik durumları değerlendiriyoruz. Bugüne kadar anlaştığımız oyuncular var” ifadelerini kullandı. Avcı ise, “Oyuncularla görüntülü görüşmeler yapıyoruz. Amacımız Trabzonspor’u anlatmak. Hedeflerimizi, organizasyonumuzu anlatıyoruz. Çok net geri bildirimler alıyoruz. Tecrübeli, genç, yatırım transferleri olacak. Daha hızlı ve agresif takım oluşturmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

O PARALARI VEREMEYİZ

Başkan Doğan, takımda kalıp kalmayacağı merak konusu olan Onuachu hakkında net konuştu: “Kulübüyle görüşüyoruz. Oyuncuyu, bonservisiyle satmak istiyorlar. Trabzonspor’un şu anda öyle bir maliyetin altına girmesi söz konusu değil. Kiralama formülü üzerinde anlaşabilirsek, konuyu değerlendiriyoruz.”

ÇOK DAYAK YEDİK

Doğan, kulübün mali durumuyla ilgili bilgi verirken sitemkar konuştu. Doğan, “140 milyon euro kasaya soktum, yüzde 10’unu bile transfere harcamadım. Parayı ben buldum, ben harcadım, en azından bulduğumu harcadım derdim. Şehirdeki tüm kardeşlerimize, arkadaşlarımıza, büyüklerimize doğruyu anlattım. Çok dayak yedik bu yüzden. Birçoğunun lafta kardeş olduğunu, birçoğunun da ağabeylik yapmadığını gördük” dedi.

Haberin Devamı

DOĞAN’DAN ÖNE ÇIKANLAR

* “İstanbul’da Trabzonspor’a altyapı, konaklama ve idari binalar açısından bir tesis gerekli. Yer talebimiz söz konusu.”
* “Faizlerin bu seviyelerde olduğu ortamda borcu kontrol etmek çok zor. Bunun tek yöntemi, 3-4 milyar gibi blok para ile borcu sıfırlayabilmek.”
* “Mendy için resmi teklif yok. Trabzonspor’un da satmak gibi bir düşüncesi yok.”
* “TFF’deki seçimle ilgili olarak, biz daha önce de istifaya davet ettik. Bu işi yapabildiklerini düşünmüyoruz.”
* “Türk futbolunda adaletin olmadığını her zaman söylüyoruz. İstanbul takımlarının üzerine kurgulanmış bir sistemle mücadele ediyoruz.”
* “Trabzonspor Koleji proje çalışması bitti. Trabzonlu iş adamlarından destek isteyeceğiz.”

PAS OYUNU SÜRECEK

Abdullah Avcı, yeni sezondaki oyun planını paylaştı. Deneyimli hoca, “Bizim şehrimiz kabul etmiyor ama pas oyununu oynatmaya devam edeceğiz. Büyük takımlar bunu oynamak zorunda. Topun havada dolaştığı, çabuk kayıpların olduğu, geçiş oyunlarının çok olduğu bir süreçten daha dengeli, kontrollü, baskılı bir oyun oynayacaktır Trabzonspor” diye konuştu.