Spor İnanın çocuklar

İnanın çocuklar

Paylaş
İnanın çocuklar

Lider Galatasaray'ın 4 puan gerisinde bulunan Fenerbahçe'de İsmail Kartal, şampiyon olacaklarına inanıyor. Deneyimli teknik adam, yaptığı toplantılarda kalan 4 maçı kazanmaları halinde mutlu sona ulaşacaklarını belirtip takımı motive etmeye çalışıyor.

Şampiyonluk yarışında lider Galatasaray’ın 4 puan gerisinde bulunan Fenerbahçe’nin pes etmeye niyeti yok. Sezon sonunda mutlu sona ulaşacaklarına inanan isimlerin başında teknik direktör İsmail Kartal geliyor. Ezeli rakiplerini yeneceklerini düşünen deneyimli hoca, Galatasaray’ın diğer üç maçın en az birinde daha puan kaybı yaşayacağını ön görüyor. Kartal, oyuncularıyla yaptığı toplantılarda, “4 maçımızı da kazanırsak şampiyon olma ihtimalimiz yüksek. Bu inançla sahaya çıkmalıyız. Galatasaray’ın zorlu maçları var, kayıp yaşayacaklarını düşünüyorum. Yeter ki biz, kazanarak yolumuza devam edelim. Son hafta bile sahaya stresli çıkacaklardır” diyerek takımı motive etmeye çalışıyor.

Haberin Devamı

ALIRSANIZ TEBRİKLER

Fenerbahçe’nin enerjisi bitmek tükenmek bilmeyen yıldızı Ferdi, transfer piyasasının gözdesi. Milli futbolcu için bir iddia Almanya’dan geldi. A Milli Futbol Takımı’nın eski yardımcı antrenörü Kenan Koçak, Leverkusen’in kendisine Ferdi’yi sorduğunu belirtti. 24 yaşındaki oyuncu için olumlu referans verdiğini söyleyen Koçak, “Alman ekibine ‘Alabilirseniz tebrik ederim. Ferdi, Leverkusen’de oynayabilecek bir oyuncu’ dedim” şeklinde konuştu.

SORUN YOK

Fenerbahçe yönetimi, İsmail Kartal ile Dzeko arasında sorun yaşandığı yönündeki haberleri yalanladı. Açıklamada, “Beşiktaş derbisinde teknik direktörümüzün yapmış olduğu oyuncu tercihleri tamamen maça odaklı ve rakibin oyun yapısına yöneliktir. Bu ve benzeri kararlar takımımız içerisinde gündem konusu dahi olmamaktadır” denildi.

Haberin Devamı

ÇAĞLAR DÖNECEK

Sarı-lacivertlilerin sezon sonuna kadar kiraladığı Çağlar’ın Atletico Madrid’e geri döneceği öne sürüldü. İspanyol medyasında çıkan haberde, Hermoso’nun olası ayrılığı sebebiyle Çağlar’ın takıma katılacağı ve eski günlerine dönmek için yeni bir meydan okumaya katılacağı aktarıldı.

ŞAMPİYONLAR AĞIRLANDI

Ali Koç, Avrupa Şampiyonu olan Fenerbahçe’nin milli boksörleri Buse Naz Çakıroğlu, Busenaz Sürmeneli, Samet Gümüş ve bronz kazanan Büşra Işıldar ile bir araya geldi.