Spor Tahtın tek sahibi

Tahtın tek sahibi

Paylaş
Tahtın tek sahibi

Türk futbolunda zirvenin rengi sarı-kırmızı... Galatasaray, hem erkeklerde hem de kadınlarda ligi zirvede bitirmek için gün sayıyor. Cim Bom, iki haftada iki şampiyonluk yaşayabilir.

Galatasaray Petrol Ofisi, kadınlar liginde son haftaya 2 puan farkla lider girdi. Aslan, pazar günü saat 14.00’te ALG Spor’u konuk edecek. Sarıkırmızılılar, kazanması halinde takipçisi Fomget’in alacağı sonuca bakmadan şampiyonluğa uzanacak. Galatasaray’ın erkek futbolunda ise önümüzdeki hafta şampiyonluğunu ilan etme ihtimali var. Sırasıyla Sivas ve Karagümrük ile karşılaşacak Cim Bom, Fenerbahçe’nin alacağı sonuçlara göre ligi 24. kez zirvede bitirip ezeli rakibiyle oynayacağı derbiye şampiyon çıkabilir.

Haberin Devamı

BURUK: BİZ SAHADA KONUŞACAĞIZ

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, GSYİAD’ın ödül töreninde iddialı açıklamalar yaptı. Sunucunun, “Okan Hocam sizden de bir konuşma bekliyoruz” sözlerine “Biz hafta sonu sahada konuşacağız” yanıtını veren genç hoca, “Tüm sporcularımız değerli, hepsinin emekleri var. Galatasaray için her kim ne yapıyorsa karşılığını manevi olarak alıyor. İnşallah bir şampiyonluğu daha bu statta kutlarız” ifadelerini kullandı.

NE OLACAK BİLMİYORUM

Mertens, takımdaki geleceğiyle ilgili konuştu. Galatasaray’da çok mutlu olduğunu belirten Belçikalı futbolcu, “Aslında bir sene için gelmiştim ama şimdi ikinci senemi tamamladım ve kalıp kalmayacağımı da bilmiyorum” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

İKİ İSME ÖDÜLİKİ ÖDÜL

GSYİAD’ın düzenlediği “Galatasaray’da Yılın Sporcusu” ödül töreninde, “Yılın Erkek Sporcusu” ödülünü Barış Alper Yılmaz ile Dries Mertens paylaştı.

ERDEN TİMUR’DAN VEDA SİNYALİ

Erden Timur, yeni dönemde yönetimde olmayacağının sinyalini verdi. Timur, “Bırakın seçimi konuşmayalım. Suni gündeme gerek yok. Ben Sportif A.Ş’de görevliyim. Yönetim listesinde olmasak da görevim devam ediyor” şeklinde konuştu. Başkan Dursun Özbek ise, “Futbolda devamlı saha içinde kalma arzusuyla, mücadeleyi, kavgayı saha dışına çıkarmamak üzere, hep sahada kalmaya çalıştık. Bu duruşumuz aynen devam edecektir” dedi.