Magazin 6 Şubat Esra Erol'da Caner, Berke'yle evlenmek istediğini açıkladı

6 Şubat Esra Erol'da Caner, Berke'yle evlenmek istediğini açıkladı

Paylaş
6 Şubat Esra Erol'da Caner, Berke'yle evlenmek istediğini açıkladı

Atv'de yayınlanan evlenme programında Caner Toygar 6 Şubat canlı yayında evleneceği kişinin ismini söyledi. Caner kararının kesin olduğunu hatta nikah tarihi bile alacağını söyledi. Esra Erol ve programdakiler ismi duyunca büyük şaşkınlık geçirdi

ESRA EROL 6 ŞUBAT'DA NELER YAŞANDI?

6 Şubat Esra Erol programında yine şok dakikalar yaşandı. Umredeyken Caner canlı telefon bağlantısı yapmış ve hayatı ile ilgili çok önemli kararlar aldığını söylemişti. Esra Erol'un sorusu üzerine ise evlilik kararı aldığını bu kararını ise Türkiye'ye gelince açıklayacağını söylemişti. Esra Erol 6 Şubat Programında Caner evleneceği kişinin adını söyledi.

CANER'İN EVLENECEĞİ KİŞİ KİM?

Caner 6 Şubat Esra Erol canlı yayında programın sonlarında Evleneceği gelin adayının ismini söyledi. Uzun uzun düşündüğünü ve daha sonra bu kararı verdiğini söyleyen Caner artık evlenmek istediğini söyledi. Gittiği umre ziyareti sırasında önemli kararlar aldığını ve bu uhrevi zirayetin hayatının dönüm noktası olduğunu söyledi.


(Caner'in evlenmek istediğini söylediği Berke)

CANER NELER SÖYLEMİŞTİ?

Caner 3 Şubat’ta “2017 benim yılım oldu. Kutsal topraklara gittim çok istediğim. Şimdi de nikahı basıyorum. Herkese de eyvallah diyorum ondan sonra” demişti.

Esra Erol bugün programda, Caner’e o anları hatırlattı. Caner: “Hazır olmasam 70 milyonun huzurunda böyle bir riske girmem. 5 aydır buradayım. Video hazırlattım özel olarak. Kutsal topraklara gittiğimde teyzeler amcalar onun ismini verdi. Çok çok fazla. Bu kadar insan yanılıyor olamaz. Bende oraya gittiğimde Kabe’de rüyaya yattım onu gördüm. Rabbim bana onu eş diye yazmış. Buna inanıyorum. Önümüze engeller çıkacak biliyorum. Aramızı bozmaya çalışacaklar onu da biliyorum. İsim veremem. Biz her şeyin üstesinden geleceğiz. Ona burada nikahı basacağım. Ama gelir mi bilmiyorum. Ama gördüğüm rüyada geliyordu. Bir sene sonrada çocuğumuz oluyordu inşallah. İnsanlar konuşuyor. Neyse susuyorum.” diyerek ayağa kalktı.

Esra Erol stüdyonun ortasına çağırdı Caner’i: “Geldiğinde de söyledim. Ben hayatım boyunca biliyorsunuz güvensizliklerim vardı. Ona karşı… Ona çok güveniyorum. İlk defa bir kadın güven sağladı. Beni gerçekten sevdiğine inanıyorum. Video hazırlamıştık yok mu? ” dedikten sonra BERKE ismini verdi.


Haberin Devamı