Türkiye (Son Dakika) Adana'da içinde işçilerin olduğu vinç sepeti düştü!

Adana'da içinde işçilerin olduğu vinç sepeti düştü!

Paylaş
Adana'da içinde işçilerin olduğu vinç sepeti düştü!

Adana'da çatıya çıkartılan işçilerin bulunduğu vinç sepeti halatının kopması sonucu düştü. Olayda 3 işçi hayatını kaybetti , 3 işçi de yaralandı

Olay, bugün öğle saatlerinde Sarıçam ilçesinde Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bir gübre fabrikasında meydana geldi.

İddiaya göre, fabrika binasının çatısında kaplama yapacak olan taşeron şirketin çalışanları, vinç sepeti ile çatıya çıkartılmak istendi.

10 METRE YÜKSEKTEN DÜŞTÜLER


2 kişilik sepete 6 işçi binince, ağırlığı taşıyamayan halat koptu. Yaklaşık 10 metre yükseklikten düşen işçilerden Murat Gümüş ile Cengiz Kutlam hayatını kaybederken; ağır yaralanan Halil Aslan, Latfi Kaya, Fehmi Kaya ve Mustafa Gümüş götürüldüğü hastanelerde tedavi altına alınmıştı.

ÖLEN İŞÇİ SAYISI 3'E YÜKSELDİ


Ağır yaralanan Mustafa Gümüş de kaldırıldığı Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kurtarılamadı. Böylece kazada ölen işçi sayısı 3’e yükseldi.

VALİ DEMİRTAŞ İNCELEME YAPTI


Adana Valisi Mahmut Demirtaş, iş kazasının meydana geldiği Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’ndeki fabrikada inceleme yaptı. 3 işçinin öldüğü 3 işçinin de yaralandığı bölgede bilgi alan Vali Demirtaş, fabrika yöneticileri ve polisten bilgi aldımtan sonra, soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.


Haberin Devamı