Magazin Ahmet Aslan ve Demet Akalın'dan yılın düeti: Çeşm-i Siyahım (Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz)

Ahmet Aslan ve Demet Akalın'dan yılın düeti: Çeşm-i Siyahım (Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz)

Paylaş
Ahmet Aslan ve Demet Akalın'dan yılın düeti: Çeşm-i Siyahım (Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz)

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, efsane sanatçı Ahmet Aslan ve Demet Akalın'ı bir araya getirdi. İki ünlü isim Çeşm-i Siyahım türküsünü seslendirdi

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde heyecan zirvede seyrediyor. Dizide Hızır Çakırbeyli'nin kızı Zeynep, Hızır'ın düşmanları tarafından vurulup öldürüldü. Zeynep'in cenaze töreni ise izleyicileri gözyaşlarına boğdu.

İZLEYİCİYE SÜRPRİZ OLDU

Cenaze sahnesinde çalan müzik izleyenlerin adeta yüreğine işledi. Sözleri Aşık Mahzuni Şerif'e ait Çeşm-i Siyahım türküsünü seslendirenler ise izleyici için büyük bir sürpriz oldu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin müziklerini şarkıcı Ahmet Aslan seslendiriyor. Ancak son sahnede çalan Çeşmi Siyahım türküsünü Demet Akalın ve Ahmet Aslan birlikte seslendirdi.




(Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yapımcılığını Raci Şaşmaz’ın üstlendiği, senaryosunu Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener’in yazdığı, başrollerinde Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Kenan Çoban, Ozan Akbaba, Yüksel Arıcı, Tarık Ünlüoğlu, Hakan Karsak, Tuna Orhan, Hakan Karahan, Müjde Uzman, Yunur Emre Yıldırımer gibi usta oyuncuların bulunduğu bir mafya dizisidir. Oktay Kaynarca dizide Hızır Çakırbeyli karakterini canlandırıyor.)

Ahmet Aslan'ın Athena Gökhan ile yaptığı düet çok beğenilmişti:



AHMET ASLAN KİMDİR?

1996 senesinden beridir yaşantısını Avrupa'da sürdüren sanatçı Ahmet Aslan Türkçe'nin yanı sıra, Zazaca ve Kürtçe olarak türkülerini seslendirmeye devam etmektedir. Türkçe, Kürtçe ve Zazaca parçalar seslendiren usta sanatçı Ahmet Aslan aslen Tunceli Hozat'lıdır.

Son dönemlerde Youtube video izleme sitesinde yayınlanan Minnet Eyleme parçasında yorumu ile müzik severlerin büyük ilgisini çekmiştir.


Haberin Devamı