Magazin Arda Turan'dan Aslıhan Doğan'a evlenme teklifi! Aslıhan Doğan kimdir, nereli?

Arda Turan'dan Aslıhan Doğan'a evlenme teklifi! Aslıhan Doğan kimdir, nereli?

Paylaş
Arda Turan'dan Aslıhan Doğan'a evlenme teklifi! Aslıhan Doğan kimdir, nereli?

Başarılı futbolcu Arda Turan'ın bir ayrılıp bir barıştığı sevgilisi Aslıhan Doğan'ın kim olduğu sorusu şu an en çok aratılanlardan biri oldu. Arda Turan'ın geçtiğimiz günlerde evlenme teklifi ettiği Aslıhan Doğan teklife ne cevap verdi, kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır, mesleği ne, ınstagram hesabı var mıdır ? İşte detaylar haberimizde...

Medipol Başakşehirspor oyuncusu Arda Turan'ın evlenme teklifi ettiği Aslıhan Doğan kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Arda Turan Aslıhan Doğan'a nasıl evlenme teklifi etti ? Doğan evlenme teklifine ne cevap verdi? Ne zaman evlenecekler? Arda Turan ile Aslıhan Doğan nasıl tanıştı? Yıldız futbolcunun hayranları Arda Turan'ın ne zaman düğünü olacağını merak eder hale geldi. Aslıhan Doğan kimdir nerelidir, ınstagram hesabı var mı? İşte o anlar...

ARDA TURAN ASLIHAN DOĞAN'A NASIL EVLENME TEKLİFİ ETTİ?

Milli oyuncu Arda Turan, Aslıhan Doğan'a evlilik teklifinde bulundu. Aslıhan Doğan'dan 'Evet' cevabını alan Arda, büyük bir sevinç yaşadı.


Arda Turan Aslıhan Doğan'a evlenme teklif etti



ASLIHAN DOĞAN KİMDİR? YAKINDAN TANIYALIM

4 Aralık 1985 yılında dünyaya gelen Aslıhan Doğan'ın ınstagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz. İş insanı Sabri Doğan'ın kızıdır. Yay burcu olan Aslıhan Doğan, bir süredir Arda Turan ile birliktelik yaşamaktadır. Aslıhan Doğan,Saç rengi siyah göz rengi ise kahverengidir.

İlk olarak Hakan Kosif'le olan ilişkisiyle gündeme gelmişti Aslıhan Doğan. Sevgilisinin kendisini aldatması üzerine çok uzun sürmedi bu ilişkisi. Aslıhan Doğan, şu sıralar Tuba Büyüküstün ile aşk yaşayan Umut Evirgen’in eski sevgilisidir. Umut Evirgen’den ayrılan Aslıhan Doğan, ardından Milli yıldızımız Arda Turan ile yaşadığı aşkla gündeme geldi.

ASLIHAN DOĞAN VE ARDA TURAN NASIL TANIŞTI?

Şu sıralar Tuba Büyüküstün'le aşk yaşayan Umut Evirgen, Arda Turan'ın şu an ki sevgilisi Aslıhan Doğan ile bir zamanlar birliktelik yaşadı. Magazin kulislerinde konuşulan iddiaya göre, Arda Turan ile Aslıhan Doğan'ı ‘Gizli Kalsın' isimli mekanda Umut Evirgen tanıştırmış. Umut Evirgen'den ayrılan Aslıhan Doğan, şu sıralar Arda Turan'la birlikteliğini sürdürüyor.

Haberin Devamı