Magazin Aslıhan Doğan'dan Mina Başaran'ın ölümünü sakladılar

Aslıhan Doğan'dan Mina Başaran'ın ölümünü sakladılar

Paylaş
Aslıhan Doğan'dan Mina Başaran'ın ölümünü sakladılar

Aslıhan Doğan dün akşam, 2,5 yıldır aşk yaşadığı Arda Turan ile sade bir nikâh töreniyle evlendi. Aslıhan Doğan ve Arda Turan'ın nikâh şahitliğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan üstlendi. Kötü haber tam Aslıhan Doğan'ın 'Evet' dediği sırada geldi

Aslıhan Doğan ve Milli futbolcu Arda Turan Beykoz Çubuklu’daki Vadi Konakları’nda yapılan sade bir nikâh töreni ile dünyaevine girdi. Çiftin şahitliğini Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan yaptı.


ASLIHAN'IN HABERİ YOKTU


Aile arasında gerçekleşen nikah töreninde gelin Aslıhan Doğan’a, yakın dostu Mina Başaran’ın uçak kazasında vefat ettiği söylenmedi.



Arda Turan ile evlenen Aslıhan Doğan anında soyadını değiştirdi!

ARDA TURAN: TEŞEKKÜR EDERİZ


Nikah sonrasında Instagram hesabından bir fotoğraf paylaşan Arda Turan, "Bizim için dua eden ve tebrik eden herkese çok teşekkür ederiz..." notunu düştü.




Mina Başaran'ın düşen jetinde bulunan isimler (Kim kimdir?)

ASLIHAN DOĞAN KİMDİR?


Aslıhan Doğan 4 Aralık 1985 yılında doğdu. İş insanı Sabri Doğan'ın kızı. Yay burcu olan Aslıhan Doğan, bir süredir Arda Turan ile birliktelik yaşıyor.

Aslıhan Doğan ilk olarak Hakan Kosif'le olan ilişkisiyle gündeme gelmişti. Sevgilisinin kendisini aldatması üzerine çok uzun sürmedi bu ilişkisi.

Aslıhan Doğan, şu sıralar Tuba Büyüküstün ile aşk yaşayan Umut Evirgen’in de eski sevgilisi. Umut Evirgen’den ayrılan Aslıhan Doğan, ardından Milli yıldızımız Arda Turan ile yaşadığı aşkla gündeme geldi.



Mina Başaran'ın hayatını kaybettiği jete Ajda Pekkan da binmiş


Yolanthe Cabau'dan Mina Başaran paylaşımı

Haberin Devamı