Spor Beşiktaş - Kasımpaşa (Maç özeti)

Beşiktaş - Kasımpaşa (Maç özeti)

Paylaş
Beşiktaş - Kasımpaşa (Maç özeti)

Süper Lig'in 18. haftasında 33 puanla 4. sırada olan Beşiktaş evinde Kasımpaşa'yı ağırladı. Siyah beyazlı ekip sahadan 2 - 1'lik skorla galip ayrıldı

Beşiktaş evinde bir diğer İstanbul ekibi Kasımpaşa'yı Vodafone Arena'da 2 - 1'lik skorla yendi. Bu sonuçla Kartal ligde puanını 36'ya çıkardı.

MAÇ ÖZETİ

90.DK: Hakem son düdüğü çaldı. Maç sona erdi. Beşiktaş 2 - 1 Kasımpaşa

86.DK: Neumayr'ın sol kanattan kullandığı serbest vuruşta ceza sahasına doğru gelen topu Gökhan uzaklaştırdı.

79.DK: Oğuzhan, Babel ile verkaç yaparak ceza sahasına sokulmak istedi. Babel'in pasında topu iyi kontrol edemeyen oyuncu, araya giren Veysel'e faul yaptı.

72.DK: GOL! Kasımpaşa Trezeguet'le golü buluyor. 2 - 1. Trezeguet Pepe'den güzel bir harektle sıyrıldı. Topu sağ ayağına alarak vuruşunu yaptı. Uzak direk dibinden top ağlara gitti.



63.DK: Sol kanattan Mensah'ın kullandığı köşe vuruşunda arka direğe doğru gelen topu Fabri kontrol etti.

53.DK: Popov, Talisca'ya yaptığı faul nedeniyle sarı kart gördü.

46.DK: İkinci yarı başladı

45.DK: İlk yarı sona erdi. Beşiktaş 2 - 0 Kasımpaşa

44.DK: Babel, hızlı gelişen Kasımpaşa atağında Mensah'ı kolundan çekerek durdurdu ve sarı kart görerek cezalı duruma düştü. Hollandalı futbolcu Bursaspor deplasmanında forma giyemeyecek.

40.DK: Hızlı gelişen Beşiktaş atağında Negredo'nun ceza sahasına havalandırdığı top savunmadan sekip Quaresma'nın önünde kaldı. Quaresma dar açıdan çok sert bir vuruş yaptı. Top direkten döndü.

34.DK: Sol kanattan paslaşılarak kullanılan köşe vuruşunda Quaresma'nın ortasında Veysel topu uzaklaştırdı.

28.DK: Talisca'nın pasıyla hareketlenen Negredo bekletmeden ceza sahasına doğru koşu yapan Quaresma'yı görmek istedi. Ama savunmadan seken top kaleci Ramazan'da kaldı.



25.DK: GOL! Beşiktaş Talisca'yla farkı 2'ye çıkarıyor. Sağ kanattan Quaresma'nın ortasında Talisca ön direğe güzel bir koşu yaparak kafayı vurdu ve topu bir kez daha ağlara gönderdi.

17.DK: GOL! Beşiktaş Talisca'yla golü buluyor. 1 - 0. Quaresma'nın sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda ön direkte kafayı vuran Talisca topu filelere gönderdi.

12.DK: Negredo derin bir topla savunmanın arkasına sarkan Gökhan'ı topla buluşturmak istedi. Ama top hızlı gidince kaleci Ramazan'da kaldı.

5.DK: Mensah'ın derinlemesine pasıyla sol kanatta Veysel topla buluştu. Savunmasına yardıma gelen Quaresma araya girip topu takımına kazandırdı.

2.DK: Quaresma'nın ceza sahasına doğru kullandığı serbest vuruşta Mensah topu kafayla uzaklaştırdı.

1.DK: Maç başladı! Her iki takıma da başarılar


Beşiktaş'ta Talisca şoku


Beşiktaş'ın ilk 11'i:

Fabri, Gökhan, Pepe, Medel, Adriano, Atiba, Oğuzhan, Quaresma, Talisca, Babel, Negredo

Kasımpaşa'nın ilk 11'i:

Ramazan, Veysel, Omeruo, Youssef, Popov, Sadiku, Pavelka, Mensah, Edouk, Trezeguet, Murillo

Haberin Devamı