Magazin Beyonce ikizlere hamile

Beyonce ikizlere hamile

Paylaş
Beyonce ikizlere hamile

Ünlü şarkıcı Beyonce Instagram hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarına müjdeyi verdi

Son zamanlarda boşanma iddiaları ile gündeme gelen ünlü şarkıcı Beyonce,ikizlere hamile olduğunu Instagram hesabından hayranlarına duyurdu.

Eşi Jay-Z'den de Blue Ivy isimli bir kızı olan Beyonce,sevincini şu şekilde aktardı;

'Sevgimizi ve mutluluğumuzu sizinle paylaşmak istiyoruz. İki kez kutsanmışız. Ailemiz iki kişi daha büyüyeceği için inanılmaz derecede minnettarız. İyi dilekleriniz için teşekkür ederiz. -The Carters'


Beyonce'dan yeni hamilelik pozları




BOŞANMA İDDİALARI VARDI


Daha önce Jay-Z'nin başka ilişkisinden bir çocuğunun bulunduğu iddiasının ortaya atılmasıyla ünlü çiftin evliliklerinin üzerinde karabulutlar dolanmaya başlamıştı.

Radar Online internet sitesi tarafından ortaya atılan bir iddiaya göre, bugün 23 yaşında olan Rymir Satterthwaite, Jay-Z’nin çocuğu olduğu belirtmişti.Çifte yakın kaynaklar, iddialar doğrultusunda Beyonce'un eşine 1 milyar dolarlık tazminat davası açabileceğini söylemişlerdi.

EN ÇOK BEĞENİLEN FOTOĞRAF OLDU

Şu an sahip olduğu vücuttan çok memnun olduğunu her fırsatta dile getiren Beyonce sosyal medyadan yaptığı bu paylaşımdan sonra çok kısa sürede 7.1 milyon beğeni aldı. Böyle ünlü şarkıcının ikinci çocuğa hamile olduğunu açıkladığı fotoğraf Instagram’ın şimdiye kadar en çok beğenilen fotoğrafı oldu.

Haberin Devamı