Magazin Cem Yılmaz'ın sevgilisi Özge Sabuncu hamile mi?

Cem Yılmaz'ın sevgilisi Özge Sabuncu hamile mi?

Paylaş
Cem Yılmaz'ın sevgilisi Özge Sabuncu hamile mi?

Cem Yılmaz'ın "Yatakta kopuyorduk" diye açıklama yapmasıyla hafızalara kazınan sevgilisi Özge Sabuncu'nun hamile olduğu iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü

Cem yılmaz ve sevgilisi önceki gece Özge Sabuncu Harun Tekin ve Koray Candemir'in Ataşehir Das Das'daki konserini izledi.

Cem Yılmaz, Harun Tekin ve Koray Candemir'in 'Şakalı Akustik' programında bir ara sahneye çıkıp stand-up yaptı.

Cem Yılmaz konser çıkışında gazetecilerin sorularına sert bir şekilde yanıt vererek aracına binip uzaklaştı.

Konserin olduğu gecenin ardından Duymayan Kalmasın adlı magazin programında Özge Sabuncu'nun hamile olduğu iddia edildi.

Özge Sabuncu ve Cem Yılmaz'ın ilişkisi 3 yıldır devam ediyor. Zaman zaman ayrılıp barışsa da Cem Yılmaz Özge Sabuncu'dan vazgeçemiyor.

'YATAKTA KOPUYORDUK'

Cem Yılmaz'ın sevgilisi Özge Sabuncu bir takipçisine kızıp "Yatakta kopuyorduk" diyerek bomba bir açıklamada bulunmuştu. Sabuncu bu açıklamasıyla hafızalara kazındı.


'ARTIK 50 YAŞINDA ADAMIM'


Ahu Yağtu'dan 5 yaşındaki Ali Kemal adında bir oğlu olan Cem Yılmaz geçen sene 'Evlenip, çocuk yapmayı düşünüyor musunuz?' sorusuna 'Artık 50 yaşında adamım, düşünmüyorum' diye cevap vermişti.


ÖZGE SABUNCU KİMDİR?


Özge Sabuncu, 1980 yılında doğdu. 2004 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olan Özge Sabuncu, dünyaca ünlü bir markanın ürün müdürlüğünü yapıyor.




POSTA 'Arif V 216'nın setinde: Yeşilçam'a ışınlanmaya hazır olun!

Haberin Devamı