Türkiye (Son Dakika) Ceylin'in ölümüyle ilgili 3 kişi tutuklandı

Ceylin'in ölümüyle ilgili 3 kişi tutuklandı

Paylaş
Ceylin'in ölümüyle ilgili 3 kişi tutuklandı

İzmir'in Ödemiş ilçesinde komşusunun evinde sandığın içinde bulunan 10 yaşındaki Ceylin Atik'in ölümüyle ilgili gözaltındaki 3 kişi tutuklandı. Zanlı Şükriye T.'nin Ceylin'i öldürdüğünü itiraf etti. Şükriye T.'nin sorgusunda, "Kafasına sopa ile vurdum. Ölünce sandığa sakladım" dediği öğrenildi

İzmir Ödemiş'te babaannesi ile yaşayan Ceylin Atik, komşularının evinde ölü olarak bulunmuştu.

Ceylin'in ölü bulunduğu evin sahibi Şükriye T., Ceylin'in eve su içmeye geldiğini düşüp başını vurduğunu, öldüğünü fark edince de panikleyip sandığa koyduğunu söylemişti.

Olayla ilgili Şükriye T., eşi Serkan T ve Şükriye T.'nin annesi R.Ö. dün akşam tutuklama istemiyle adliyeye sevk edilmişti.

Bu sabah Ceylin'in ölümüyle ilgili 3 isim de tutuklandı.


İTİRAF İDDİASI


Yeniasır gazetesinin haberine göre de, karakoldaki ilk ifadesinde, "Düşüp öldüğünü sandım. Bu nedenle korktum, sandığa sakladım' diyen Şükriye T.'nin gözaltında tutulduğu İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ndeki sorgusunda her şeyi itiraf ettiği öğrenildi. Şükriye T.'nin sorgusunda, "Kafasına sopa ile vurdum. Ölünce sandığa sakladım" dediği öne sürülüyor.


AHŞAP KASA İLE VURARAK ÖLDÜRDÜ


Milliyet'ten Musa Kesler'in haberine göre, Ceylin'in öldürülmesiyle ilgili olarak gözaltına alınan zanlılardan Şükriye.T ifadelerinde Ceylin'i neden ve nasıl öldürdüğünü anlattı. İfadelerine göre Şükriye T, Ceylin'i dedesinden fidye almak için, kendi çocuğuyla oynaması bahanesiyle kandırarak kaçırdı. Daha sonra da yüzüne havlu bastırarak bayılttı. Bu durum üzerine paniğa kapılan Şükriye.T Ceylin'in başına ahşap kasa ile vurarak öldürdü. Ablası C.G'nin evinden çaldığı sim kartı da eski telefonuna takarak Ceylin'in dedesine mesaj attı. Şükriye.T ve diğer zanlılar 'iştirak halinde tasarlayarak, canavarca hisle veya eziyet çektirerek, bir suçu gizlemek, delillerini ortadan kaldırmak veya işlenmesini kolaylaştırmak yada yakalanmamak amacıyla çocuğa karşı kasten öldürme' suçundan tutuklandı


KOCASI İHBAR ETMİŞ!


Polisin Şükriye T'ye nasıl ulaştığının ayrıntıları da ortaya çıktı. Soruşturma dosyasına göre olayı soruşturan polisler 12 Haziran'da Şükriye T'nin kocası Serdar T. ile görüştü. Serdar T. bu görüşmede 'Eşim bana birşeyler anlattı. Ceylin adlı kız bizim evde düşmüş, eşim de panikleyerek kızı evdeki bir sandığın içerisinde koymuş.' diyerek durumu polislere anlattı. Bunun üzerine de hemen Şükriye T'nin evine baskın yapıldı. Yapılan aramada küçük Ceylin'in sandıktaki cesedi bulundu.


CİNSEL SALDIRI YOK


Ön otopsi sonucuna göre Ceylin'e yönelik bir cinsel saldırı tespit edilmedi. Kafatası kemiklerinde kırılma var.


ARAMALARA DA KATILMIŞ!


Cinayetin bir numaralı zanlısı olarak gösterilen Şükriye T.'nin iki çocuğunun şüpheli bir şekilde öldüğü ortaya çıkarken, Ceylin'in arandığı zaman Şükriye T.'nin de aramalara katıldığı belirlendi.

TELEFONUNDAN MESAJ ATILAN KİŞİ KONUŞTU


Telefonundan mesaj atılan İsmail, "Hattımızın kaybolmasıyla ve benim üzerimden mesaj atılmasıyla olay çıktı. O mesaj atılan hattı annem kullanıyordu. Ben cumartesi günü saat 10.00 sıralarında eve geldim, 11.30 gibi uyudum. Ben uyuduktan sonra Şükriye T. bizim eve gelmiş. Telefonum ortadan kaybolmuş. Biz Şükriye T'nin oğlu Mehmet Yakup telefonu duvara attı diye düşündük. Kaybetti ya da yola attı diye de düşündük. Uzun süre aradık bulamadık, en son koltuğun arkasından çıktı kapak, pil ve telefon olarak.

Fakat içinde sim kart yoktu. Sonra 18.30 gibi polisler geldi eve. 'Sen böyle bir mesaj çektin mi?' dediler, 15 dakika boyunca sorular sordular ben şoke oldum. 'Ben tanımıyorum' dedim. Hattın üzerinden mesaj atıldığı için ben bize şantaj yaptıklarını düşündüm. Fakat Şükriye 'Beni eve götürün, beni Serkan'ın yanına götürün' diyerek panik yaptı. Polis gittikten hemen sonra o da gitti sanki kendisiyle görüşmeye gelmişler gibi. Hattımın onun evinden çıktığını olay zamanı öğrendim. Facebook'umu o numara üzerinden açtım o nedenle herkes benden şüphelendi. Teyzemi sildim, ondan beklemezdim" dedi.


Ceylin'in katil zanlısının kayınvalidesinden çarpıcı iddialar

Haberin Devamı