Gündem CHP'li başkan Ali Kılıç'tan çok konuşulan paylaşım

CHP'li başkan Ali Kılıç'tan çok konuşulan paylaşım

Paylaş
CHP'li başkan Ali Kılıç'tan çok konuşulan paylaşım

İçişleri Bakanlığı'nın İstanbul'da CHP'li belediye başkanlarını görevden uzaklaştırmasının yankıları devam ederken CHP'li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın sosyal medyadan yaptığı paylaşım dikkat çekti

CHP’li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin ardından CHP’li Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın başkanlık makamını boşaltırken, CHP’li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın, resmi sosyal medya hesabından, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile birlikte birkaç saat önce çekilen fotoğrafını yayınlaması sosyal medyanın en çok konuşulan konusu oldu.

FOTOĞRAF PAYLAŞTI


Ali Kılıç, Bakan Soylu ile birlikte çektiği fotoğrafı “İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ile Haliç Kongre Merkezi”ndeyiz . Maltepe Kaymakamımız Meftun Dallı ve mahalle muhtarlarımızla birlikte İçişleri Bakanlığı’nın düzenlediği Genel Güvenlik ve Uyuşturucu ile Mücadele toplantısına katıldık” sözleriyle paylaştı.



Ali Kılıç'ın Süleyman Soylu'ya bakışı sosyal medyada 'Ahmet Kural Sıla'ya bakıyor' şeklinde yorumların yapılmasına neden oldu.

Ahmet Kural'ın Sıla'ya baktığı bu fotoğraf uzunca bir süre gündemde kalmıştı.






İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: 15 kritik vilayeti belirledik



Bakan Soylu'dan CHP iddialarına Twitter'dan yanıt