Spor Çinli sanılan Ahmet Örken: Yok kardeş ben Türküm

Çinli sanılan Ahmet Örken: Yok kardeş ben Türküm

Paylaş
Çinli sanılan Ahmet Örken: Yok kardeş ben Türküm

Çin'de düzenlenen Tour of Qinghai Lake sona ererken "Yeşil Mayoyu" 102 puanla Torku Şekerspor'dan Ahmet Örken kazandı. Milli sporcu, kendisini Çinli zanneden bir sosyal medya kullanıcısına ise "Yok kardeş yüzde 100 Türküm" diyerek yanıt verdi.

Çin'de düzenlenen 13 etaplı Tour of Qinghai Lake, bugün koşulan Zhongwei - Zhongwei etabıyla sona erdi. Torku Şekerspor'dan milli sporcumuz Ahmet Örken, etabı ikinci sırada tamamlarken, turu ise 102 puanla lider bitirerek yeşil mayonun sahibi oldu.

Bu haberin Twitter'da yayılmasının ardından, konudan habersiz bir sosyal medya kullanıcısı, Ahmet Örken'in çekik gözlerine aldanarak "Konyaspor sırf kazanmak için çakma Çinli birini bulmuş heralde" diye yazdı.

"BUYUR, KÖYÜME GEL..."


Kullanıcının bu yanıtını gören ve Ahmet ise "Yok kardeş yüzde 100 Türküm. Konya'nın Çumra ilçesinde büyüdüm" yanıtını verdi. Milli sporcu bununla da yetinmeyerek köyünde çekilmiş bir fotoğrafla beraber "Köyüme gelmek istersen buyur gel misafirim ol" davetinde bulundu.

Ahmet'in bu yanıtı sonrası hatasını anlayan sosyal medya kullanıcısı, olimpik sporcumuza kariyerinde başarılar dileyerek işi tatlıya bağladı.

Haberin Devamı