Magazin Çukur 20. yeni bölüm fragmanı izle: İdris'ten Vartolu'ya ağır cümleler

Çukur 20. yeni bölüm fragmanı izle: İdris'ten Vartolu'ya ağır cümleler

Paylaş
Çukur 20. yeni bölüm fragmanı izle: İdris'ten Vartolu'ya ağır cümleler

Çukur 20. bölüm fragmanı yayınlandı. Çukur yeni bölümde İdris ile Vartolu'nun duygu dolu sahnesi ekranlara damga vuracak

Show TV'nin nefes kesen dizisi Çukur'un 20. bölüm fragmanı yayınlandı. Çukur yeni bölümde idris Kosovalı ile Vartolu duygusal bir sahneyle karşı karşıya geliyor.

İDRİS'TEN VARTOLU'YA AĞIR CÜMLELER

Son bölümde Vartolu'nun oğlu olduğunu öğrenen İdris, Vartoluyu karşısına alıp konuşma yapıyor. Baba ile oğulun yüz yüze geldiği sahnede İdris Vartolu'nun Çukur'dan gitmesini istiyor ve bayramlarda kendisini ziyaret edebileceğini söyleyip zaman zamanda birlikte vakit geçirebileceklerini söylüyor.Bu anlarda Vartolu sevinç yaşıyor. İdris, Vartolu'nun Çukur'dan ayrılmaması durumunda ise Vartolu'ya oğlu demeyeceğini söylüyor. İşte bu anlarda Vartolu'nun yüzü asılıyor. Fragmandaki detayda ise Vartolu'nun Çukur'dan ayrılmaya hiç de niyeti yok gibi gözüküyor.


YAMAÇ BAYKAL'IN EVİNİ BASIYOR

Yamaç bir hışımla geldiği Baykal'ın evine baskın yapmak istiyor. İdris Koçovalı'nın adamları Yamaç'ı zar zor durduruyor. Eli kolu bağlanan Yamaç, sinir krizi geçirip çığlık atmaya başlıyor.



SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Vartolu ile Yamaç’ın yüzleşmesi her iki tarafı da derinden etkileyecek.

Kardeşi Yamaç’ın önüne geçerek kurşunların hedefi olan Selim, yaşam savaşı vermektedir. Koçovalı Ailesi, bu üzücü olayla derinden sarsılırken geçmiş peşlerini bırakmayacaktır. Emrah’ın gelişiyle hayatının en zorlu dönemini yaşayan Sena, İzmir’den büyük bir sürprizle dönecek ve bu da işlerin seyrini tamamen değiştirecektir. “Selim, yaşam savaşını kazanabilecek mi?” sorusu büyük merak yaratırken Vartolu ile Yamaç’ın yüzleşmesi her iki tarafı da derinden etkileyecek. Öfke ve üzüntüyü bir arada yaşayan Vartolu için asıl büyük yüzleşme ise ona gerçek adıyla, Salih’le hitap eden İdris ile olacaktır. Nefeslerin tutulacağı bölümde pek çok soru cevap bulacak.

Haberin Devamı