Magazin Çukur 9. bölümde neler yaşandı? (Çukur 10. bölüm fragmanı)

Çukur 9. bölümde neler yaşandı? (Çukur 10. bölüm fragmanı)

Paylaş
Çukur 9. bölümde neler yaşandı? (Çukur 10. bölüm fragmanı)

Çukur 9. bölüm son bölümüyle Show TV'deydi. Dizinin nefes kesen son bölümünün bitimi ile birlikte Çukur. 10. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Çukur son bölümde yaşananlar ve Çukur 10. yeni bölüm fragmanı...

Show TV’de ekrana gelen başrollerinde Aras Bulut İynemli​ ve Dilan Deniz Çiçek'in yer aldığı Ay Yapım imzalı Çukur 9. bölüm ekranlardaydı. Çukur 10. bölüm fragmanında İdris’in kutsal emanetleri Yamaç’a devrettiği sahnede baba ile oğlun arasındaki duygusal anlar dikkat çekiyor.

ÇUKUR 9. BÖLÜM


Çukur 9. bölümüyle büyük bir heyecan yaşattı. Yeni bölümünde Serdar, İdris’i de alarak hızla kumarhaneden uzaklaştı. Serdar yaptığı planla Sena’yı da Selim’in elinden aldı.

Selim’i yanında bulamayan Yamaç garip davranışlarıyla Selim’i şaşırtırken, bir yandan da Aliço’nun yardımıyla Serdar’ı köşeye sıkıştıracak ipuçları bulmaya çalıştı. Serdar’ın adamları tarafından tombalacıda tutulan Vartolu ve Celasun, Celasun’un tehlikeli planıyla oradan kurtuldu.


ARALARINDAKİ BUZLAR ERİDİ


Fakat Celasun, o sırada habersizce onu izleyen Karaca’nın yaralanmasına neden oldu. Beyefendi’nin Baykal, Avukat Nazım’ın ise Baykal’ın oğlu çıkmasıyla ekran başındakiler şok üstüne şok yaşadı. İdris ve Sena'ya zarar vermeye çalışan Serdar'a bu hareketinin bedelini ödetmekte kararlı olan Yamaç’ın, Serdar’ın ailesini rehin alarak planını uygulamaya koyduğu anlar nefes kesti. Yaşadıkları kaçırılma olayı, Sultan ve Sena arasındaki buzları eritti.

'SEN YOKKEN BANA ÇOK EZİYET ETTİLER BE ANNE!'


​Vartolu’nun annesinin mezarı başında, onunla dertleştiği duygusal tanıtım izleyenleri derinden etkiledi. Vartolu’nun gözyaşları içinde “Bak yok edemediler oğlunu anne, büyük adam oldu senin oğlun. Sen yokken bana çok eziyet ettiler be anne!” sözleri dikkat çekti.

İŞLER KARIŞTI


Babasını ve Sena’yı kurtaran fakat Serdar’a karşı öfkesi dinmeyen Yamaç’la Serdar yeniden karşı karşıya geldi. Yamaç’ı gizlice takip eden Sena’nın da bu aksiyon yüklü yüzleşmede yer almasıyla işler iyice karıştı. Serdar’ın düşürdüğü silahı eline alan Sena, Yamaç’ı engellemek için çabalarken bir anda duyulan silah sesi izleyicilerde soru işareti yarattı.

ÇUKUR 10. BÖLÜM FRAGMANI


Çukur 10. bölüm fragmanında Yamaç, Vartolu hakkında öğrendiklerini İdris’e anlatıyor ve izleyenlere “Vartolu'nun geçmişiyle ilgili başka neler saklı?” sorusunu sorduruyor...

ÇUKUR DİZİSİNİN KONUSU NE?


İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur'un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasağı kırmaya hazırlanan yeni bir grubun ortaya çıkması ile mevcut düzen bozulur. Tam Koçovalıları pes ettirdiklerini düşündüklerinde, ailenin küçük oğlu Yamaç yıllar önce bambaşka bir hayat kurmak için arkasında bıraktığı Çukur’a geri dönecek ve yeni bir dönem başlayacaktır. Yamaç yıllar önce Çukur’u ve ailesini arkasında bırakarak yarınını düşünmediği bir hayata dalmıştır. Karşısına en az kendisi kadar hesapsız, yaralı ve tehlikeli ama bir o kadar da güzel bir genç kadın olan Sena çıkınca sonsuz aşkı bulduğuna inanır. “Ölene kadar mutlu” olmak üzere bir araya gelen bu genç çiftin hayatına Çukur’un ve Yamaç’ın ailesinin yeniden girmesi ile hiçbir şey artık hayalini kurdukları gibi olmayacaktır. Yamaç’ın Çukur’daki geleceği ve Sena’nın geçmişi ortak bir hayat kurmalarına izin verecek midir?

Haberin Devamı