Magazin Demet Akalın'dan Eser Yenenler'e: Nefret güzel bir şey değil!

Demet Akalın'dan Eser Yenenler'e: Nefret güzel bir şey değil!

Paylaş
Demet Akalın'dan Eser Yenenler'e: Nefret güzel bir şey değil!

Şarkıcı Demet Akalın, bir dönem polemik yaşadığı oyuncu Eser Yenenler'in verdiği röportajda kullandığı ifadeler üzerine sosya medya hesabından sert bir paylaşımda bulundu

İlk olarak geçen yıl mayıs ayında Demet Akalın, Murat Boz ve ihanet gecesi haberlerinde adı geçen Eser Yenenler’e sosyal medya hesabı üzerinden yüklenmiş ve yaşananlarla ilgili olarak Eser Yenenler’i suçlamıştı.

Demet Akalın, sosyal medya hesabından 3 Adam'a bu tweetle göndermede bulunmuştu.


AYLAR GEÇTİ SULAR DURULMADI


Eser Yenenler Demet Akalın’ın bu açıklamalarının ardından bahsi geçen olayların yaşanmadığını söylemiş ve konuyu kapatmak istemişti. Ancak bu olayın üzerinden aylar geçtikten sonra Eser Yenenler'in, POSTA'dan Selin Keleş'e verdiği röportajda söyledikleri Demet Akalın’ın yeni bir paylaşımda bulunmasına yol açtı.


'SEVGİLİ ESER YENENLER...'


Sosyal medya hesabından Eser Yenenler’in röportajda yaptığı açıklamayı paylaşan Demet Akalın; “Sevgili Eser Yenenler! Sen beni hiç tanımadan aldığım ödül törenlerinde makara yaptın benle! Kulisimi söktüğünüzü kendi yapım ekibin söyledi. Yine de takılma sen bana… Nefret güzel bir şey değil selamlar…” notuyla bu kavganın bitmeyeceğini göstermiş oldu.

Haberin Devamı