Magazin Demet Akalın'dan Nursel Ergin'e çok sert sözler: Yazıklar olsun sana! (Nursel Ergin kimdir?)

Demet Akalın'dan Nursel Ergin'e çok sert sözler: Yazıklar olsun sana! (Nursel Ergin kimdir?)

Paylaş
Demet Akalın'dan Nursel Ergin'e çok sert sözler: Yazıklar olsun sana! (Nursel Ergin kimdir?)

Acun Ilıcalı'nın 'Var Mısın Yok Musun?' yarışmasıyla ünlenen Nursel Ergin, iş adamı Murat Akyer ile önceki akşam evlendi. Nursel Ergin'in "Her şeye rağmen evlendik" sözleri Demet Akalın'ın tepkisine neden oldu. Nursel Ergin de kendisine tepki gösteren Demet Akalın'a sosyal medyadan cevap verdi

'Var Mısın Yok Musun' yarışmasıyla tanınan, yemek programı sunucusu Nursel Ergin, nişanlısı Murat Akyer ile önceki akşam evlendi.

Nursel Ergin'in "Her şeye rağmen evlendik" sözleri Demet Akalın'ın tepkisine neden oldu.



"BİZ DE BUNLARA PRİM VERELİM"

Popçu Demet Akalın Twitter sayfasından isim vermeden şunları yazdı:

"Arkada kanserli bebek bırak. Üstüne evlenirken 'her şey inat' de. Yuhhh yuh! Biz de bunlara prim verelim. Televizyona çıksınlar. Bize yazıklar olsun."

İŞTE O TWEET:



KANSERİ YENEN İŞ ADAMININ OĞLU DEĞİL, İLK EŞİYDİ

Sosyal medya Demet Akalın'ın mesajı Nursel Ergin'e gönderdiğini hemen anladı. Ancak Demet Akalın 'kanserli bebek' konusunda yanılmıştı. Çünkü kanseri yenen Murat Akyer'in çocuğu değil, ilk eşiydi.



NELER OLMUŞTU?

Murat Akyer'in ilk eşi, 2 çocuğunun annesi Kamer Akyer, Şubat 2016'da lenfomaya yakalandı. Mayıs 2016'da hastalığı yendi. Çift, avukatları aracılığıyla yaptıkları açıklamada tedavi boyunca ilişkilerinin arkadaşlığa dönüştüğünü, bu sebeple evliliklerinin bittiğini açıkladı. Eylül 2016'da boşandılar. Murat Akyer, evliyken Nursel Ergin ile ilişkisi olduğu haberlerini de yalanladı.

NURSEL ERGİN'DEN DEMET AKALIN'A YANIT

Nursel Ergin'in Instagram hesabından bir takipçisi Demet Akalın'ın paylaşımını hatırlatınca Ergin de suskunluğunu şu sözlerle bozdu:

''Demet, Seren, birbirlerinin aynı mantıkta asla kale almayacağım, gündemde kalmak için ne yapacağını şaşırmış iki şahıs. Beni hiç ilgilendirmiyor. Diğer kanallar magazinden anlamıyor herhalde, hiç başka kanalda konuşulmayan bu konuyu çevirip olayın ekmeğini yemeğe çalışıyor bunlar. Üstelik olayın aslı bu değilken. Herkes kendisine baksın, valla ben gülüyorum hiç etkilenmiyorum. Dürüstlükte, kadınlıkta, namusta elime suyu dökmeye bile layık değiller.''





NURSEL ERGİN KİMDİR?

İsmini 'Var mısın yok musun?' isimli programla duyuran Nursel Ergin, İstanbul’da 30 Temmuz 1980’de doğdu.

Yetiştirme yurdunda büyüyen Nursel Ergin’in 18 yaşında yaptığı evliliğinden Begüm adında bir kızı var.

2008 senesinde Acun Ilıcalı tarafından sunulan 'Var mısın Yok musun?' adlı yarışmayla herkes tarafından tanınan Nursel Ergin, kısa sürede samimiyeti ve içtenliğiyle izleyicilerin gönlünü kazanmış ve anlattığı hayat hikayesiyle insanları derinden etkilemiştir.


Nursel Ergin kimdir? Hikayesi Türkiye'yi ağlatmıştı, şimdi herkes onu konuşuyor!


Yarışmanın ardından TRT 1 ekranlarında yayınlanan Cam Kırıkları adlı dizide Suna karakterine hayat veren Nursel Ergin, ardından Kanal D ekranında Mutfağım adlı yemek programıyla farklı kültürlerin yemeklerini izleyiciyle buluştu.

37 yaşındaki Nursel Ergin, 2015 yılında Show tv ekranına transfer olup ve Nursel’in Mutfağı adlı yemek programının sunuculuğunu üstlendi.




Haberin Devamı