Magazin Eliz Sakuçoğlu'nun kardeşi Duygu Sakuçoğlu cinsiyet değiştirdi

Eliz Sakuçoğlu'nun kardeşi Duygu Sakuçoğlu cinsiyet değiştirdi

Paylaş
Eliz Sakuçoğlu'nun kardeşi Duygu Sakuçoğlu cinsiyet değiştirdi

Eliz Sakuçoğlu’nun kız kardeşi Duygu Sakuçoğlu cinsiyet değiştirdiğini açıkladı. Duygu Sakuçoğlu adını Poyraz Sakuçoğlu yaptı. Nil Erkoçlar'ın da cinsiyet değiştirip Rüzgar Erkoçlar olması Türkiye’de çok konuşulmuştu

Duygu Sakuçoğlu adını değiştirerek Poyraz Sakuçoğlu olarak değiştirdi. Poyraz Sakuçoğlu yaşadıklarını sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı.

Geçirdiği operasyonlardan sonra hormon tedavisi gören Poyraz Sakuçoğlu en büyük desteği ablasından gördü.

'HAYATIMI YAŞAMAK İÇİN BİR KARAR ALDIM'

Poyraz Sakuçoğlu Instagram hesabından yaptığı açıklamada "Bir yıl önce bugün her zaman yaşamak istediğim hayatı yaşamak için bir karar aldım. Bu da cinsiyetimi değiştirmek demekti. Bu tarz değişiklikler başka türlü yaşayamamaktan dolayı yüzleşmekten geldi. Son 12 ay içimi dışımla aynı hale getirmekle geçti. Erkek olarak hikayem her zaman içimde olan ve süregelen bir durumdu ama şimdi gerçek cinsiyetimi yaşayabiliyorum. Bu taze bir başlangıç. Hayatımdaki yeni bölüm yazılmayı bekliyor. Yeni sorular sorulacak, beni dedi.

Duygu Sakuçoğlu'nun cinsiyet değiştirmeden önceki hali

NİL'Dİ, RÜZGAR OLDU

26 yaşındayken cinsiyet değiştirme ameliyatı olan Nil Erkoçlar adını da Rüzgar olarak değiştirmişti. Rüzgar Erkoçlar 6 ay önce de sevgilisi makyöz Tuğba Beyazoğlu ile evlendi.



Rüzgar Erkoçlar, Ayşe Arman'a verdiği, 24 Şubat 2013'te yayımlanan röportajında hakkında merak edilenleri şöyle anlatmıştı: "Görüntüm kızdı ama diğer kız çocukları gibi değildim. Barbie’lerle, bebeklerle oynamıyordum. Aklım fikrim erkek oyunlarındaydı. Evcilik oynanacaksa da ben mutlaka baba olacaktım. Sonra futbol oynamayı seviyordum. İyi de oynuyordum. Mahallede takıldığım çocukların hepsi erkekti. Farklıydım işte. Tam adını koyamıyorsun ama içinde hissediyorsun. 14’üme geldiğimde anladım ki, ben kız filan değilim, basbayağı erkeğim. "


Rüzgar Erkoçlar'ın 4 yılda değişen hayatı


'ALDATILMAYI HER TÜRLÜ KABUL EDERİM'

POSTA'dan Bekir Saçar'a konuşan Eliz Sakuçoğlu'nun "İkili ilişkilerde kırmızı çizgin var mı?" sorusuna verdiği "Hiç yok. Tek eşliliği savunan biriyim ama tek eşliliğe inanmıyorum, doğamıza aykırı. Biz zoru başarmaya çalışıyoruz. Dolayısıyla ben, yaşamış biri de olarak aldatılmayı her türlü kabul ederim. Ettim de. Angelina Jolie aldatıldı abi. Sevgi başka, aşk başka bir şey" cevabı çok konuşulmuştu.


Eliz Sakuçoğlu: Tek eşliliğe inanmıyorum, aldatılmayı her türlü kabul ederim

Haberin Devamı