Spor Ergin Ataman Bench'i terk etti

Ergin Ataman Bench'i terk etti

Paylaş
Ergin Ataman Bench'i terk etti

Euroleague’in 29’uncu haftasında oynanan Galatasaray Odeabank - Baskonia karşılaşmasında bir grup sarı-kırmızılı taraftar küfürlü tezahüratta bulununca Başantrenör Ergin Ataman tepki göstererek soyunma odasına gitti

Sarı-kırmızılı taraftar grubu ultrAslan tarafından geçtiğimiz haftalarda tepkilerin odağında olan Ergin Ataman, Baskonia maçında da aynı durum ile karşılaştı. Karşılaşma öncesinde sarı-kırmızılı taraftarların aleyhinde yer yer küfürlü tezahüratlar yaptığı Ergin Ataman, seramoninin ardından saha kenarındaki yerine geçti.


PET ŞİŞEYİ YERE FIRLATTI


Taraftarların kendisi için yaptığı tezahüratlar devam edince sinirlenen Ataman, elinde bulunan pet şişeyi yere sert bir şekilde atarak soyunma odasına gitti. Yaşanan bu olay sonrasında Galatasaray Odeabank’ı saha kenarında bulunan yardımcı antrenör Yakup Sekizkök idare etti.

Ataman, mücadelede 5 dakika 3 saniye sonra alınan mola sonrasında sahaya gelerek sarı-kırmızılı takımın başına geçti. Ataman’a yönelik yapılan küfürlü tezahürat devam edince başka bir grup alkışlayarak Ataman'ı destekledi.

Ergin Ataman, mücadele başladıktan 5 dakika sonra tekrar takımının başındaki yerini aldı.

Haberin Devamı