Magazin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 80. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 80. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Paylaş
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 80. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümü ile Salı akşamı ekrana gelmişti. Seyirci heyecanla 80. bölüm fragmanını bekliyor. Hızır hapisten kurtulacak mı? Meryem işlerin başına geçiyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm için heyecan dorukta

ATV'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 79. bölümü ile ekrana geldi. Heyecanla beklenen 80. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Hızır ve ailenin erkeklerinin hapse girmesi kadınları öne çıkardı. Kadınların işe el atması beklenildiğinden daha da karıştırdı işleri. Peki hapistekiler kurtulacak mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 80. bölümü ile 14 Kasım Salı akşamı ATV'de...


EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 79. BÖLÜMDE NELER OLDU?


"Bu bir komplodur! Er geç adalet yerini bulacaktır!" Hızır Çakırbeyli, kurulan komplolar sonucunda tuzağa düşer ve kendini cezaevi kapısının önünde bulur. Herkes ya namlunun ucunda ya da cezaevi yolundayken henüz yakalanmayan Alparslan ve İlyas av olmadan düşmanlarını avlamanın peşindedirler. Mürsel'e ulaşıp daha fazla canın yanmasını önlemek için girişecekleri zor bir görev onları bekliyordur. Diğer bir zor görev ise her daim ailesini toparlamayı kendine vazife bilen Meryem'e düşer. Bu kez yapacakları Çakırbeyli hanesini ayakta tutmaya çalışmakla sınırlı kalmaz. Ailesine yöneltilen tehditlere daha fazla göz yummayacak, olanlara bir nokta koymak için büyük bir Oyun kuracaktır. Dört bir yandan kötü haberler gelmeye devam ederken Ceylan da boş duramaz. Kadınların kontrolü ele aldığı günler tahmin edilenden daha hareketli geçecektir.


Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 79. bölümde neler olacak?

Haberin Devamı