Magazin Ezgi Sertel'in şaşırtan değişimi

Ezgi Sertel'in şaşırtan değişimi

Paylaş
Ezgi Sertel'in şaşırtan değişimi

Yemek programı sunucusu Ezgi Sertel, Anadolu'daki lezzetleri tadarken bir hayli kilo almıştı. Ezgi Sertel, İrem Derici'nin programına katıldı. Sunucu verdiği kilolarla herkesi şaşırttı

Ezgi Sertel kendisine has sunumu ve gezdiği yörelerdeki lezzetlere karşı gösterdiği iştahlı tavırlarla kısa sürede benzer programlar arasından sıyrılmayı başardı.

Ezgi Sertel, konuk olduğu yerlerdeki lezzetleri tatmak konusunda öylesine iştahlıydı ki kısa sürede sosyal medyada adına capsler yapılmaya başlandı.



Yemek yerken çekilmiş görüntüleri çok sayıda izlenme alan birer mizah malzemesine dönüştü. Ezgi Sertel, bu görüntüleriyle Beyaz’ın programına konuk bile oldu.



Program başladıktan sonra aldığı kilolar dikkatlerden kaçmayan Ezgi Sertel geride bıraktığımız yıl Arka Sokaklar dizisinde Hakan komiseri canlandıran Ozan Çobanoğlu ile evlendi.



EVLENDİKTEN SONRA İLK KEZ EKRANA ÇIKTI

Ezgi Sertel evlendikten neredeyse bir yıl sonra İrem Derici’nin sunumunu yaptığı Eğlenmene Bak'a katıldı. Konuklar arasında Asena Atalay da vardı.



Programın formatı gereği birçok eğlenceli yarışmanın içinde kendisini bulan Ezgi Sertel’in verdiği kilolar ve fit vücudu dikkatlerden kaçmadı.

Program yayınlanmaya devam ederken Sertel’in bu halini görenler sosyal medya üzerinden onun verdiği kiloları konuştu. (Sözcü)

EZGİ SERTEL PROGRAMIN FRAGMANINDA BÖYLE YER ALMIŞTI:




Haberin Devamı