Gündem Gözaltındaki Yurt Müdürü Cumali Genç özel izinle kızının cenazesine getirildi

Gözaltındaki Yurt Müdürü Cumali Genç özel izinle kızının cenazesine getirildi

Paylaş
Gözaltındaki Yurt Müdürü Cumali Genç özel izinle kızının cenazesine getirildi

Adana’nın Aladağ ilçesinde kız öğrenci yurdunda çıkan yangında hayatını kaybeden çocuklardan, gözaltındaki Yurt Müdürü Cumali Genç’in 6 yaşındaki kızı Sare Betül Genç ile 18 yaşındaki eğitmen Fatma Canatan’ın cenazeleri, Mersin’in Tarsus İlçesi Şehir Mezarlığı’nda büyük bir acı içinde toprağa verildi. Gözaltındaki Cumali Genç, verilen özel izinle iki polis eşliğinde kızının cenazesine katıldı

Cenaze törenine Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Kerim Tufan ile Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, yaşamını yitirenlerin yakınları ve çok sayıda kişi katıldı. İlk olarak eğitmen Fatma Canatan’ın cenaze namazı kılındı.

GÖZALTINDAKİ BABANIN GELECEĞİNİ ÖĞRENEN İMAM BEKLEDİ


Bu sırada Yurt Müdürü Cumali Genç’in 4 çocuğundan en küçüğü olan kızı Sare Betül Genç’in cenaze namazı kılınmak üzereyken, gözaltına alınan baba Cumali Genç’in özel izinle cenazeye katılacağı belirtilince imam bekledi.

POLİS NEZARETİNDE GETİRİLDİ


Gözaltındaki Cumali Genç’in iki polis eşliğinde kısa süre sonra gelmesi ile küçük kızın cenaze namazı kılındı. Sare Betül Genç’in cenaze Tarsus Şehir Mezarlığı’nda dedesi Ahmet Ciaz’ın mezarının yanında toprağa verildi. Fatma Canatan’ın cenazesi de götürüldüğü Çamlıyayla İlçesi’nin Sebil Mahallesi’nde toprağa verildi.

Ziyarete gittikleri yurtta yangında eşini ziyareti sırasında yaralı kurtulan Sera’nın annesi Ayşe Genç ile Cumali Genç törenin ardından Aladağ İlçesi’ne götürüldü.



DHA