Spor Göztepe maçında Galatasaray'ın başında Emrah Bayraktar mı olacak? Emrah Bayraktar kimdir?

Göztepe maçında Galatasaray'ın başında Emrah Bayraktar mı olacak? Emrah Bayraktar kimdir?

Paylaş
Göztepe maçında Galatasaray'ın başında Emrah Bayraktar mı olacak? Emrah Bayraktar kimdir?

Galatasaray'da teknik direktörü İgor Tudor'la yolların ayrılmasının ardından takımın başında maçlara Futbol Akademisi Direktörü Emrah Bayraktar'ın çıkması bekleniyor. Antrenörlük görevine Galatasaray'da başlayan Emrah Bayraktar aslında altyapı direktörü olarak görev yapıyor ancak Göztepe ile oynanacak maçta takımın başında o olacak. Peki Emrah Bayraktar kimdir? Peki Emrah Bayraktar kimdir?

Galatasaray'da bir dönem sona eriyor. Sarı-Kırmızılı takımdaki kötü gidişata son olarak 2-1'lik Yeni Malatya mağlubiyeti de eklenince teknik direktörü Tudor'la ipler koptu.

Hırvat çalıştırıcıyla yolların ayrılması kesinleşirken, yeni bir teknik direktörü bulunana kadar takımın başında bulunacak isim de belli oldu.

TAKIMIN BAŞINDA EMRAH BAYRAKTAR OLACAK?


Galatasaray'da pazar günü oynanacak olan Göztepe karşılaşmasında takımın başında Futbol Akademisi Direktörü Emrah Bayraktar'ın sahaya çıkması bekleniyor.

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü ise ikinci yarı hazırlık kampı öncesi kesinlik kazanacak.

(Skorer)

EMRAH BAYRAKTAR KİMDİR?


Emrah Bayraktar geçtiğimiz Mayıs ayında Galatasaray Futbol Akademisi'nde Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu görevine getirilmişti.
Kariyerine sarı-kırmızılı camiada başlayan ​Emrah Bayraktar, 2003 senesinde altyapıda göreve getirildi.

Bayraktar göreve geldiğinde A takım teknik direktörü Fatih Terim'di.

Galatasaray tarihinin en iyi jenerasyonu olarak gösterilen 87-88 doğumlu oyuncu grubuyla çalışan Bayraktar, o dönemki adıyla PAF Ligi'nde üç sene üst üste şampiyonluk yaşadı.



Son senesinde teknik direktör Eric Gerets'in teknik ekibine katıldı ve rakip takımların analizden sorumlu oldu.

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra, önce Gaziantep BB'de, ardından da Orduspor'da yardımcı antrenörlük yaptı.

O dönem bir yandan da UEFA Antrenör Eğitmenliği eğitimine devam eden Bayraktar, eğitimini tamamladıktan sonra Türkiye Futbol Federasyonu'nun Gelişim Merkezi'nde çalışmaya başladı.

Federasyon bünyesinde bir sezon Gençlik Geliştirme Direktörü unvanıyla çalıştı.

Oradan ayrıldıktan sonra Siirtspor'da teknik direktörlük yaptı ve hemen ardından TFF'ye dönerek, bu sefere Antrenör Eğitimi Direktörü olarak görev aldı.

Bu görevlerin ardından Beşiktaş macerasına başlayan Bayraktar, yaklaşık beş sezon boyunca siyah-beyazlı kulübün altyapı direktörü olarak çalıştı.

Haberin Devamı