Magazin Gülben Ergen ve Mustafa Erdoğan'ın Yeşim Salkım'a açtığı davaya takipsizlik kararı!

Gülben Ergen ve Mustafa Erdoğan'ın Yeşim Salkım'a açtığı davaya takipsizlik kararı!

Paylaş
Gülben Ergen ve Mustafa Erdoğan'ın Yeşim Salkım'a açtığı davaya takipsizlik kararı!

Yeşim Salkım ve Nihat Doğan'a dava açan Gülben Ergen’e eski eşi Mustafa Erdoğan da destek olmuştu. İkili Yeşim Salkım Nihat Doğan'a dava açmıştı. İşte o davaya takipsizlik kararı çıktı...

Gülben Ergen, Yeşim Salkım'ın ve Nihat Doğan'ın televizyonda yaptığı açıklamalar hakkında sosyal medya hesabından bir gönderi paylaşarak hukuki süreci başlatacağını açıklamıştı. Gülben Ergen'in açıklamasının ardından Mustafa Erdoğan da eski eşinin yanında olarak o da dava açacağını açıklamıştı.

Bu açıklamaların sonunda eski eşler Nihat Doğan ve Yeşim Salkım'a dava açtılar. Ancak o dava hakkında bugün kovuşturmaya yer olmadığı kararı çıktı. Yani diğer bir deyişle dava hakkında takipsizlik kararı çıkartıldı.




NE OLMUŞTU?


Yeşim Salkım ve Nihat Doğan, Gülben Ergen'in Mustafa Erdoğan ile evli olduğu dönemde bir başkası ile aşk yaşadığını iddia etmişti. Bunun üzerine Gülben Ergen ve Mustafa Erdoğan Nihat Doğan ve Yeşim Salkım'a dava açmışlardı.


SEREN SERENGİL CEZAEVİ'NDE


Öte yandan, Gülben Ergen'in aleyhinde konuşması mahkeme tarafından yasaklanan Seren Serengil karara uymadığı gerekçesiyle 3 gün zorlama hapis cezası aldı ve bugün cezaevine girdi.

Seren Serengil, cezaevine gönderildiği sırada Gülben Ergen Instagram hesabından fotoğraf paylaştı. Gülben Ergen paylaştığı fotoğrafın altına "Sağlıklı bir hayat için, önce sağlıklı bir ruh, sonra beden. İçeriyi beslemeden, dışarıyı süsleyince yalan oluyor. Arınmış, temiz kokan, suya bolca dokunan her beden ışıldar." notunu düştü.


İŞTE GÜLBEN ERGEN'İN PAYLAŞIMI:




Gülben Ergen'in bu paylaşımı Seren Serengil'e nispet olarak algılandı.


Son dakika! Seren Serengil Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na girdi


Seren Serengil hapse girdiği sırada Gülben Ergen'den manidar paylaşım geldi!

Haberin Devamı