Magazin Gurur Aydoğan'dan Bülent Ersoy itirafı

Gurur Aydoğan'dan Bülent Ersoy itirafı

Paylaş
Gurur Aydoğan'dan Bülent Ersoy itirafı

Aort damarının yırtılması sebebiyle hayatını kaybeden Oya Aydoğan’ın oğlu Gurur Aydoğan, katıldığı bir TV programında samimi açıklamalarda bulundu. Aydoğan’ın Bülent Ersoy yorumu ise şaşırttı

15 Mayıs 2016 tarihinde aort damarının yırtılması nedeniyle hayatını kaybeden Oya Aydoğan’ın oğlu Gurur Aydoğan, katıldığı özel bir TV programında açıklamalarda bulundu.

Annesinin yokluğunda neler yaptığını anlatan Gurur Aydoğan, annesinin ölümü sonrasında kendisine destek olanlara da teşekkür etti. Aydoğan, Bülent Ersoy içinse; ‘Cenazeden sonra hiç görüşmedik’ dedi.

'ANNEMİN YATAĞINDA YATIYORUM'

Gurur Aydoğan, annesinin ölümünden sonra neler yaptığı hakkında açıklamalarda bulundu. Evi değiştirmediğini belirten Aydoğan, ‘Annem öldüğünden beridir onun odasında kalıyorum.

Evimizi değiştirmedim, değiştirsem çok yabancı hissederdim. Annemin odası her şeyi ile aynı duruyor. Ben de onun yatağında yatıyorum. Bu bana kötü gelmiyor, aksine güç veriyor. Çünkü biliyorum ki annem benimle birlikte, bu da beni güçlendiriyor. Her zaman egosuz ve kibar olmak annemin en önem verdiği davranışlar arasında yer alıyordu.

Annemle planlarımız da çoktu. Fransa’ya gidecektik, ancak nasip olmadı’ dedi.

'ORHAN AMCA ÇOK DESTEK OLDU'

Cenaze sonrasında çok zorlandığını, ancak annesinin arkadaşlarının kendisine çok yardımı dokunduğunu belirten Aydoğan, ‘Annemin cenazesinde bütün arkadaşları ve yakınları bana destek oldu.

Anne ve baba oldular. Bülent Ersoy cenaze boyunca beni hep aradı, başsağlığını diledi. Yardımcı oldu. Ancak cenaze sonrası onunla bağlantımız kesildi.

Orhan Amca ve Sevim Abla ile görüşmemiz devam ediyor. Onlar bana cenaze sonrası da çok yardımcı oldular. Annemin ölümünün etkilerini atlatmamdaki en büyük sebeplerden birisi de bu oldu. Herkese teşekkür ediyorum. Her sıkıntımızda yanımızda oldular.

'RESİM PAYLAŞMAK İSTİYORUM'

Gurur Aydoğan, "Çalışmayıp içime kapansam kendimi çok daha kötü hissedecektim. 'Kanıt-Ateş Üstünde' dizisi bana çok iyi geldi. Hiçbir zaman annemi unutmak gibi bir durumum olamaz. Annemin sevgisi aklıma geldikçe resim paylaşmak istiyorum. Annemin adını yaşatmak için ilerleyen zamanlarda bir planımız olabilir. Güçlü olmamın en büyük sebebi Allah inancım çok yüksektir. Hepimizin öldükten sonra oraya gideceğimizi, asıl dünyanın orası olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

'İLİŞKİM ÇOK GÜZEL GİDİYOR'

Genç oyuncu, "Şu an Başak (Güröz) ile birlikteyiz. Çok güzel bir insan. İlişkimiz çok güzel gidiyor. Başlarda ikimizin de böyle bir düşüncesi yoktu. Benim içinde bulunduğum duygusal durum başka şeyler düşünmeme engeldi. Bu süreçte şefkatli bir insanın yanımda olması benim için çok büyük avantaj. Başak da öyle bir insan. Ben ketumum. Akrep burcuyum. O yüzden Başak ile mutluyum" dedi

Haberin Devamı