Magazin Hakan Sabancı eski aşkı Lara Surol'a geri döndü!

Hakan Sabancı eski aşkı Lara Surol'a geri döndü!

Paylaş
Hakan Sabancı eski aşkı Lara Surol'a geri döndü!

Aslışah Alkoçlar'dan ayrıldıktan sonra adı manken-oyuncu Cansu Melis Karakuş'la anılan Hakan Sabancı, iki yıl önce kısa süreli flört ettiği Lara Surol'la Bodrum'da tatil yapıyor

Aslışah Alkoçlar ile evlilik yolundaki ilişkisi bittikten sonra adı pek çok isimle anılan sosyetenin gözde bekarı Hakan Sabancı, eski sevgilisi Lara Surol ile yeniden aşk yaşıyor.

Hakan Sabancı, iki yıl önce ayrıldığı kendisinden altı yaş büyük olan, bir çocuk annesi eski manlen Lara Surol ile Bodrum'da teknesinde görüntülendi.



Hakan Sabancı Gümüşlük'te demirlediği teknesinin alt kısmında arkadaşlarıyla tavla oynarken, beyaz mayokinisi ile üst kısımda boy gösteren Lara Surol ise arkadaşlarıyla sohbet edip güeşlendi.


KÜÇÜK BİR NOT: ARAP SAÇINA DÖNEN İLİŞKİLERİN KRONOLOJİSİ


Lara Surol iki yıl önce birlikte olduğu Hakan Sabancı'dan ayrılıp Kerem Tunçeri ile aşk yaşamıştı. Hakan Sabancı ise Aslışah Alkoçlar ile evlilik yolunda ilerliyordu. Şimdi ise ilişki ağı iyice karıştı. Hakan Sabancı tekrar Lara Surol ile birlikte olmaya başlarken, Kerem Tunçeri de Aslışah Alkoçlar ile beraber.






Hülya Koçyiğit'in torunu Aslışah Alkoçlar Hakan Sabancı'dan ayrılma nedeni olarak ''Ben çok güzel bir kızım, Hakan çok yakışıklı bir adam ve yaşlarımız henüz çok küçük. Biz Hakan'la baktık iş çok ciddiye, evlilik boyutuna gidiyor, konuşup ayrılma kararı aldık" demişti.


Aslışah Alkoçlar: Genç yaşta evlenmem




Aslışah Alkoçlar (24) ile eski basketçi Kerem Tunçeri (38)11 Mayıs'ta Beyoğlu-Asmalımescit'te böyle görüntülenmişti.


Kerem Tunçeri ile Aslışah Alkoçlar aşk yaşamaya başladı



Kerem Tunçeri, sevgilisi Aslışah Alkoçlar'ı annesiyle tanıştırdı







Haberin Devamı