Magazin Hande Yener'e kötü haber! Mahkeme korunma talebini reddetti

Hande Yener'e kötü haber! Mahkeme korunma talebini reddetti

Paylaş
Hande Yener'e kötü haber! Mahkeme korunma talebini reddetti

Seren Serengil’den korunmak için daha önce mahkemeye başvuran Hande Yener, bu defa da basın mensuplarına menfaat temini vaadinde bulunarak kendisini kamuoyu önünde küçük düşürmeye çalıştığını iddia ettiği Demet Akalın’dan korunmak için dilekçe verdi. Mahkeme Hande Yener’in korunma talebini reddetti. Hal böyle olunca Demet Akalın'dan cevap gecikmedi

Hande Yener’in avukatı tarafından İstanbul Aile Mahkemesi’ne verilen korunma istemli dava dilekçesinde; Demet Akalın’ın, Hande Yener’e gösterilen yoğun ilgiyi engellemeye, Hande Yener'in başarılarını gölgelemeye, medya algısını değiştirmeye ve Hande Yener’i toplum nezdinde tahkir etmeye (aşağılamaya) çalıştığı anlatıldı.

Demet Akalın’ın bu davranışlarının, yapmış olduğu röportajlar ve sosyal medya paylaşımlarıyla sistematik olarak devam ettiğinin belirtildiği dilekçede, “Demet Akalın en son İzmir’deki bir etkinlikte basın mensuplarına menfaat temini karşılığında müvekkil Hande Yener’i görüntülememeleri ve Hande Yener’le röportaj yapmamaları teklifinde bulundu. Demet Akalın bu etik dışı teklifin basında yer alması üzerine Hande Yener’in kendisine iftira attığına yönelik söylemlerini sürdürdü. Müvekkilimi küçük düşürmeye çalışan Demet Akalın’a karşı koruma kararı talep etme zarureti doğmuştur” ifadelerine yer verildi.

Ancak mahkeme, 6284 sayılı kanun kapsamında olmadığını belirterek Hande Yener’in korunma istemli talebini reddetti.


DEMET AKALIN'DAN HANDE YENER'E GÖNDERME


Konunun basına yansımasının ardından haber küpürünü sayfasında paylaşan Demet Akalın şunları yazdı: "Senin adını anmam ben! Kendi kendini küçük düşürüyorsun bu gördüğün hayallerle! Senin için delil toplamaya devam! Yüce Adalet gerçekler ve doğrular için işbaşında! Çok istiyorsun muhatap olmamı ama nafile... Gazeteciyi podyumdan indir! Sorumlusu Demet Akalın! Allah yardmcın olsun gerçekten yardımcın olsun..."






Demet Akalın, Seren Serengil ve Hande Yener arasında sular durulmuyor

HANDE YENER, SEREN SERENGİL VE DEMET AKALIN ARASINDA NE OLDU?


Hande Yener geçen günlerde İzmir'deki bir fuara davetli olarak katıldı. Standda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hande Yener, Duymayan Kalmasın muhabiri Selçuk İnci ile tartıştı ve şunları söyledi: "Şu anda bu arkadaşlar benim röportajımı sabote ediyorlar. Ben o kanalla hiçbir şekilde çalışmıyorum. Kimin adamı olduklarını da biliyorum. Yasaklı elemanlar benim olduğum yere girmezlerse sevinirim"

HANDE YENER MUHABİR VE KAMERAMANI YAKA PAÇA ALANDAN ATTIRDI


Hande Yener'in konuşmasının ardından korumalar, muhabir ve kameramanı yaka paça fuar alanından çıkardı.

Duymayan Kalmasın programının yorumcuları Cengiz Semercioğlu ve Seren Serengil yaşanan bu hadise hakkında yorumlarda bulundu.


'BENİM MUHABİRİMİN HANDE YENER'İN TALİMATIYLA TARTAKLANMASINI İSTEMİYORUM'


Cengiz Semercioğlu, "Hande Yener’in iddiasına göre ekibimizin uçak biletlerini Demet Akalın aldırmış. Ben bir gazeteciyim benim muhabirimin Hande Yener’in talimatıyla tartaklanmasını kabul etmiyorum" dedi.


SEREN SERENGİL: BENİM İÇİN HANDE'NİN BİR HABER DEĞERİ YOK


Seren Serengil ise, "Benim için Hande Yener’in bir haber değeri yok. Star’ı ve bizim programı temsil eden bir muhabirin röportajı sabote ettiğinin düşünülmesi ve böyle bir iftiranın atılması bana yanlış geliyor önemli olan o çocuğun oradan yaka paça atılması" açıklamalarında bulundu.

Telefonla canlı yayına bağlanan şarkıcı Demet Akalın ise yaşanan olaylar hakkında şunları söyledi:

"Ben ne kimseye bilet aldım ne başka bir şey, uçakta karşılaştım muhabir Selçuk ile biraz konuştuk sonra ben uyuya kaldım. Ben Hande Yener’in adını bile anmıyorum. Ben böyle bir çirkinliğin içinde yer almak istemiyorum onun bir hayal dünyası var adımı da artık anmasın. Ben onun için üzülüyorum herkes kendi işine gücüne baksın. Böyle bir iftira olabilir mi? Ben Hande'yi yok sayıyorum. Benim kimseyle derdim yok. Ben neden Şelçuk’a bilet alayım? niye durduk yere muhabir çağırayım? Ben hiç o toplara girmeyeceğim. Ben artık eski Demet Akalın değilim."


Fuarda Hande Yener, Seren Serengil ve Demet Akalın gerilimi


Demet Akalın'ın bir çift çorabı 5 bin lira


Hande Yener Seren Serengil'in üstsüz fotoğrafını paylaşma nedenini böyle açıkladı: Mizah yaptım


Seren Serengil Seda Sayan hakkında konuştu


Seda Sayan'ın programına konuk olan Demet Akalın çok bozuldu (Seda Sayan'dan açıklama var)

Haberin Devamı