Gündem Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Paylaş
Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Tüm Türkiye akşam saatlerinde gelen acı haberle sarsıldı. Başaran Holding'e ait özel jet, İran'da dağlık bölgede düştü. Özel jetin içinde Başaran Holding'in sahibi Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve 10 kişi daha bulunuyordu. Peki, Mina Başaran kimdir?

Mina Başaran ve 7 kadın arkadaşı bekarlığa veda için kendilerine ait özel jetle Dubai'ye gittiler. Fakat dönüşte acı haber geldi. 3'ü mürettebat 11 kişinin bulunduğu Başaran Holding'e ait özel jet İran'ın dağlık bölgesinde düştü. Mina Başaran, Liana Hananel, Aslı İzmirli, Ayşen And, Melike Kuvvet, Sinem Akay, Jasmin Buruh Siloni, Eda Uslu, Zeynep Coşkun, Burcu Gündoğar Urfalı ve Beril Gebeş hayatını kaybetti.

MİNA BAŞARAN KİMDİR?


Başaran Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Mina Başaran 28 yaşındadır. 14 Nisan 2018 tarihinde Metprint Baskı Sistemleri'nin sahibi Murat Gezer ile evlenecek olan Mina Başaran Birleşik Arap Emirlikleri'nden Türkiye'ye gelen bir özel uçak İran'ın başkenti Tahran'ın güneyinde düştü.

Aslen Trabzonlu olan Başaran hayat dolu olan hırslı ve yetenekli yapısıyla dikkat çekmekteydi.



Saat 19.00’da da uçağın düştüğü İran makamları tarafından resmi olarak da açıklandı. Bu kaza, Türk sivil havacılığındaki ilk ölümlü iş jeti kazası oldu.