Magazin İbrahim Erkal'ın sağlık durumu hakkında son bilgi

İbrahim Erkal'ın sağlık durumu hakkında son bilgi

Paylaş
İbrahim Erkal'ın sağlık durumu hakkında son bilgi

Üç çocuk babası İbrahim Erkal (50) salı gecesi beyin kanaması geçirmiş, çarşamba sabahı ameliyat olmuştu. Hastaneden yapılan açıklamaya göre; beyindeki ödem arttı ve hayati tehlike devam ediyor

1996’da ‘Canısı’ şarkısıyla şöhrete kavuşan İbrahim Erkal (50) önceki akşam Maltepe Başıbüyük’teki evinin otoparkında baygın halde bulundu.

1.5 saat yerde yattığı anlaşılan İbrahim Erkal önce Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Beyin kanaması geçirdiği anlaşıldı. Dün de Ulus’taki Liv Hospital’da ameliyat edildi. Doktorlar '' Durumu çok ağır. 72 saat bekleyeceğiz'' dedi.




İbrahim Erkal beyin kanaması geçirdi!


HASTANEDEN FLAŞ AÇIKLAMA!

İbrahim Erkal’ın tedavisinin gerçekleştirildiği Liv Hospital’dan yapılan açıklamada, sanatçının dün yapılan ameliyatında kanama alanının temizlendiği kaydedildi.

Bu sabah yapılan son tetkiklere göre yeni bir kanamanın olmadığı belirtilerek, tıbbi tedaviye rağmen Erkal’ın beyin ödeminin arttığı ve hayati tehlikenin devam ettiği bilgisi verildi.

EŞİ FENALAŞTI!

İbrahim Erkal’ın 14 yıllık eşi, 13 gün önce kızları Elif Su’yu doğuran Filiz Erkal hastanede fenalaştı. Çünkü İbrahim Erkal’ın vefat ettiği dedikodusu yayıldı. Serum bağlanan Filiz Erkal daha sonra yakınlarının yardımıyla eve gitti.




İbrahim Erkal'la ilgili dedikodulara Hasan Akgün'den sert tepki!


''YÜKSEK TANSİYONU OLDUĞU İÇİN...''

İbrahim Erkal’ın yeğeniyle evli olduğunu belirterek "O bizim damadımız" diyen, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün sanatçıyı hastanede ziyaret etti.

Olayın nasıl gerçekleştiğini anlatan Hasan Akgün, sanatçının durumu hakkında bilgi verdi:



İbrahim Erkal ilk değil! Geçmişte beyin kanaması geçiren ünlüler


"İbrahim Erkal sanatçı olduğu günden beri dostum uzun soluklu bir belediye başkanı olduğum için bütün sosyal kültürel faaliyetlerimizde var. Daha sonra da ağabeyimin kızıyla evlendi. Damadımız oldu. Çok kıymetli bir kardeşimizdir Allah şifa verecektir inşallah. Olayı biliyorsunuz dün akşam saat 01.00 sularında gece eve giriş yapıyor. Güvenlik kayıtlarında bu gözüküyor. Giriş saatinden 1 saat 15 dakika sonra komşusu yerde yattığını görüyor. 1 saat 15 dakika öyle yerde baygın olarak yatıyor. Yüksek tansiyonu olduğu için arabadan çıktıktan sonra iki buçuk metre ileride düşüyor ve kafasını duvara vuruyor. Beyin kanaması geçirdi kesin. Şuanda ameliyat devam ediyor. Allah inşallah önce çoluk çocuğuna sonra bizlere bağışlasın diye dua ediyoruz"


İbrahim Erkal kimdir ?




Haberin Devamı