Türkiye (Son Dakika) İki çocuk annesi İngilizce öğretmeni evinde ölü bulundu

İki çocuk annesi İngilizce öğretmeni evinde ölü bulundu

Paylaş
İki çocuk annesi İngilizce öğretmeni evinde ölü bulundu

Balıkesir’in Edremit ilçesinde, iki çocuk annesi 47 yaşındaki İngilizce öğretmeni evinde bıçakla öldürülmüş halde bulundu

Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Hekimzade Mahallesi Baraj Caddesi’ndeki bir evde ikamet eden Elif Denizer Isparta’dan (47) bir gündür haber alamayan yakınları, durumu şehir dışında olan eşine haber verdi.

Akşam saatlerinde eve gelen ve yatak odasında eşinin cansız bedeniyle karşılaşan Enis Isparta, durumu polise bildirdi.


ÇOCUKLARI ŞEHİR DIŞINDA OKUYOR


Olay yerine gelen polis ekipleri, Isparta’nın bıçaklanarak öldürüldüğünü belirledi. Savcının incelemesinin ardından iki çocuk annesi kadının cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Ekiplerin olayla ilgili soruşturması sürüyor. Isparta’nın iki çocuğunun da şehir dışında okuduğu öğrenildi.



SON PAYLAŞIMLARI ECEL VE KADERDİ

İngilizce öğretmeni Elif Denizer Isparta'nın öldürülmesi yakınlarını yasa boğdu. Isparta'nın öldürülmeden önce ecel ve kader ile ilgili yaptığı paylaşım dikkat çekti. İngilizce Öğretmeni öldürülmeden önce sosyal medya hesabından, "İnsan bir ecelini, bir de kaderini bilmezmiş. bilinen tek şey varmış; sevgi. Onun da kıymeti bilinmezmiş..!" paylaşımı yaptığı görüldü.



FETÖ'DEN AÇIĞA ALINMIŞ

Anadolu lisesinde İngilizce öğretmeni olan Elif Isparta'nın kısa bir süre önce FETÖ soruşturması kapsamında açığa alındığı öğrenildi. Cinayetle ilgili araştırma yapan polisin, olayla ilgili 1 kişiyi gözaltına aldığı, soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Haberin Devamı