Magazin İsimsizler dizisi yakında Kanal D'de başlıyor! İşte dizinin oyuncu kadrosu ve fragmanı

İsimsizler dizisi yakında Kanal D'de başlıyor! İşte dizinin oyuncu kadrosu ve fragmanı

Paylaş
İsimsizler dizisi yakında Kanal D'de başlıyor! İşte dizinin oyuncu kadrosu ve fragmanı

Ahmet Kayımtu, Yusuf Esenkal ve Serdar Öğretici’nin yapımcılığında, Kanal D’de izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan ‘İsimsizler’in yeni fragmanı yayınlandı

İlk tanıtımıyla da ilgi gören dizi, sosyal medyanın en çok konuşulan konusu oldu.

Başrollerini Algı Eke, Uğur Güneş ve Sedat Mert’in paylaştıkları yapım, umutsuzluk kokan bir tabloyu umudun resmine dönüştürmek için verilen mücadeleyi konu ediniyor.

Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken diziden ilk görüntüler de ortaya çıktı.


İSİMSİZLER DİZİSİNİN KONUSU NE?



Elif Toprak (Algı Eke), tıp fakültesindeki arkadaşlarının aksine, tayini Güney Doğu Bölgesi’ne çıktığında bir an bile tereddüt etmeden görevi kabul eder.

Kaymakam Fatih (Uğur Güneş), Türkiye’nin yurt dışı temsilciliklerinden birine ataması yapılmış, umut vadeden bir diplomatken, son anda vazgeçer ve Virankaya’ya gitmek için gönüllü olur.

Olcay Demir (Sedat Mert), Özel Kuvvetler Komutanlığı’nda çalışmış bir yüzbaşıdır. Orduya sızmaya çalışan paralel yapının kumpası sonucu hapse girer. Dört yıl yattıktan sonra geri hizmette askerliğe döner.


İsimsizler oyuncularını tanıyalım:

Uğur Güneş / Kaymakam Fatih:




Fatih, Türkiye’nin yurt dışı temsilciliklerinden birine ataması yapılmış, umut vaat eden bir diplomat iken, son anda vazgeçer ve Virankaya’ya gitmek için gönüllü olur. Düşmanlara karşı vereceği mücadelede 7 can yoldaşı vardır Kaymakam Fatih’in.


Bülent Alkış / Dayı (Hasan Bozkırlı)




Keskin nişancılık konusunda uzman bir Özel Harekat polisidir. Yozgatlıdır. Hasan’a çevresindeki herkes “dayı” diye hitap eder. Etrafındakiler hem saygı gösterir hem de biraz çekinir bu koca kurttan.

Sedat Mert / Olcay Demir




Özel Kuvvetler Komutanlığı’nda çalışmış bir yüzbaşıdır. Orduya sızmaya çalışan paralel yapının kumpası sonucu içeri düşmüştür. 4 yıl içeride yattıktan sonra çıkmış ve bilgisine tecrübesine rağmen geri bir hizmette askerliğe dönmüştür.


Taner Ertürkler /Ahmet Akıncı




Terörle mücadele bölümünde görev yapan, üstün hizmetlerinden dolayı birkaç kez takdir belgesi almış, başarılı bir emniyetçidir. Ruhu ancak sahadayken rahat eden, iflah olmaz aksiyon adamlarındandır Ahmet.

Volkan Keskin / Kürşad Yusufoğlu




Trabzon’dan göç edip, İstanbul’un kabadayılarıyla meşhur semti Gültepe’ye yerleşmiş bir ailenin iki oğlundan küçük, kavgacı olanıdır Kürşad. Teşkilatta istihbarat meslek memuru olarak çalışmaktadır ancak ailesi dâhil çevresindekilerin çalıştığı kurumdan habersizdir.


Çağkan Çulha / Murat Gürcan




Polis özel harekâtta görev yapan bir polistir. 12 yaşlarındayken, annesini üvey babasının dayağından kurtarmak için bıçakla adamı yaralamıştır. Sokaklarda geçen çocukluğu, ona ağır hayat tecrübeleri yaşatmıştır.

Musab Ekici / Derman Taşçı



Doğma büyüme Virankaya’lı, taksi şoförüdür Derman. Vatanına yürekten bağlı, temiz yürekli Anadolu gencidir.

Sera Kutlubey / Seher




Erkeksi, ufak tefek, güzel yüzlü bir kızdır Seher. Üstün zekâsı ve yetenekleri sayesinde bir bilgisayar dâhisi olup çıkmıştır. Hacker olarak giremeyeceği yer, aşamayacağı güvenlik duvarı yoktur.

Algı Eke / Elif Toprak




Yaklaşık 6 aydır yörede çalışan idealist bir doktordur. Ankara’lı olmasına rağmen tıp fakültesindeki arkadaşlarının aksine, tayini Güney Doğu Bölgesi’ne çıktığında bir an bile tereddüt etmeden görevi kabul eder.

Haberin Devamı