Gündem İstanbul faciayı yaşadı!

İstanbul faciayı yaşadı!

Paylaş
İstanbul faciayı yaşadı!

İstanbul’daki sağanak yağışın bilançosu ağır! Fırtınada yaralanan yaklaşık 10 kişi Üsküdar Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne tedavi için başvurdu. Yaralılardan iki tanesinin durumu ağır. Öte yandan Karaköy-Kadıköy seferini yapan vapur kayalıklara çarptı, Haydarpaşa Limanı'nda vinç devrildi ve 2 depoya yıldırım düştü

Karaköy’den Kadıköy’e 18:00’de harekete çıkan şehir hatları vapuru kayalıklara çarptı fırtına sebebiyle de denizde mahsur kaldı.

Yolculara can yelekleri giydirildi ve güvenli bir şekilde kurtarıldılar.




DEPOYA YILDIRIM DÜŞTÜ


Kağıthane’de üzerine yıldırım düşen bir mozaik fabrikasında yangın çıktı. Alevler kısa sürede tüm fabrikayı kaplarken yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti.

Yangın, içinde çok miktarda kimyasal madde olduğu öğrenilen fabrikayı kısa sürede sardı.

Ekiplerin, çalışmaları sürüyor.





EYÜP'TE DE YILDIRIM DÜŞTÜ

Eyüp'te de yıldırım düşmesi sonucu bir iş yerine ait depoda yangın çıktı. Alevler tüm depoyu sararken, olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

İtfaiye ekipleri yangını yaklaşık 3.5 saatte kontrol altına aldı.

Bu sırada yangının büyük olması nedeniyle itfaiye ekipleri olay yerine takviye istedi. Çevre ilçelerden olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına dört koldan müdahale etti.


İFTAİYE ERİ YARALANDI YİNE DE DEVAM ETTİ


Yangın söndürme çalışmaları sırasında elinden hafif bir şekilde yaralanan bir itfaiye erine sağlık görevlileri olay yerinde bulunan ambulansta müdahale etti. Eline pansuman yapılan itfaiye eri söndürme çalışmalarına devam etti.

İtfaiye ekipleri olay yerinde soğutma çalışması yaptı.


VİNÇ DEVRİLDİ PATLAMA OLDU


İstanbul Haydarpaşa Limanı'nda da vinç yağ varillerinin üzerine devrildi. Devrilme sonucu patlama oldu ardından yangın çıktı!

1 KİŞİ YARALANDI


Varillerin patlamasıyla başlayan yangına çevredeki ilçelerden itfaiye ekipleri müdahale etti.

Kazada ağır yaralanan Gümrük Muhafaza Memuru Yunus Ayhan'ın ameliyata alındı.






İstanbul Kurtuluş'ta mezarlık duvarı çöktü: Yaralılar var