Magazin İşte Benim Stilim'de Bahar Candan elendi! Bahar çılgına döndü

İşte Benim Stilim'de Bahar Candan elendi! Bahar çılgına döndü

Paylaş
İşte Benim Stilim'de Bahar Candan elendi! Bahar çılgına döndü

'İşte Benim Stilim' ile ünlenen Bahar Candan yarışmada eleme adayı olarak gösterilince çılgına döndü. Bahar Candan "Beni buraya çıkarttınız eler misiniz lütfen" diye çığlık çığlığa ağladı

Sevilen moda programında bu hafta final gününün konsepti 'Anneler Günü'ydü. Yarışmacılar her haftanın konseptine uygun olarak kombinledikleri kıyafetleri ile puan alıyor.

EMİNE, DUYGU, VEFA VE BAHAR ELEME POTASINA GİRDİ

Eleme potasına giren Bahar Candan ismini duyunca çılgına döndü. Jüriye 'Beni buraya çıkarıyorsanız eler misiniz?' deyip ağlamaya başladı.

Nihal Candan’ın ardından iki sezondur İşte Benim Stilim adlı moda yarışmasının adından en çok söz ettiren isimlerinden biri olmayı başaran Bahar Candan bu hafta yarışmadan elendi.


'SİZ ELEMİYORSUNUZ BEN ELİYORUM'


Bahar Candan elendiğini duyunca; 'Yani siz değil ben kendimi eliyorum' dedi.

Kemal Doğulu da; 'Biz seni zaten önceden elemiştik' diye yanıt verdi.

O İSİM DE YARIŞMAYA VEDA ETTİ


İşte Benim Stilim'de elenen bir diğer isim ise Vefa Alizade oldu.


10 BİN LİRA PARA ÖDÜLÜNÜ KİM ALDI?


Haftanın finali puan tablosunda en çok puan alan 5 isim; Aleyna, Dilara, Merve, Neslihan ve Simay oldu. Haftanın en çok paun alan ismi 5 puanla Merve ve Simay oldu.

JÜRİ SEÇTİ


Bu hafta en çok puan alan 2 kişi olunca jüri 10 bin lira para ödülü alan kişiyi kendisi seçti. Jüri üyelerinin yaptığı tercihte para ödülünün sahibi Simay Tokatlı oldu.

GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞMÜŞTÜ

Bahar Candan geçen hafta ülkenin en çok konuşulan isimlerinden biri olmuştu. Bunun nedeni de aralarında Murat Boz’un da olduğu ve Eser Yenenler’in lüks villasında düzenlenen ev partisine katılması ve oradan gece yarısı ablası Nihal Candan ve arkadaşı Özge Bitmez ile birlikte ayrılması.

Bahar Candan ile Murat Boz’un adının özellikle Aslı Enver’in ardından birlikte anılması sosyal medyada hem eleştiri hem de alay konusu oldu.

''DONDURMA YEMEĞE GİTMİŞTİK'''


Olay sonrası Bahar Candan kendini böyle savundu ''Ne olduğu belirsiz insanlar hakkımda konuşuyor. Ben büyüyüp, avukat olacağım. Benim annem ve babam akademisyenler ve zarar görüyorlar. Çok üzgünüm. Ağlayacağım, konuşmak istemiyorum.

Onlar ablamın bile ağabeyleri. Bizim için çok değerliler. Biz kanalın ailesindeniz. Onlara çok saygı duyuyorum. Söylenenler doğru değil.İnsanlar çok üzerime geliyor, büyümeme izin verilsin. Bu kadar küçük düşmemiştim.

Ben Justin Bieber’a aşığım. Türk erkeğinin elini bile tutmuyorum. Biz sadece ablamla dondurma yemeğe gittik. Hiç anlamıyorum. 19'ncu yaşımı yaşıyorum. Söylenenler çok ağır. Eğitimime ve aileme zarar veriyorlar''

BAHAR CANDAN KİMDİR?



İşte Benim Stilim yarışmacısı Bahar Candan kimdir?



Bahar Candan yine rahat durmadı!



Bahar Candan'dan Murat Boz ve Eser Yenenler açıklaması!



İşte Benim Stilim’de Bahar Candan’ın yürüyüşü olay oldu!



İşte Benim Stilim yarışmacısı Bahar Candan ağladı, Hakan Ural şaştı kaldı!



Kerimcan Durmaz, Bahar Candan'ın taklidini yaptı










Haberin Devamı