Magazin Justin Bieber tükenmişlik sendromu mu yaşıyor?

Justin Bieber tükenmişlik sendromu mu yaşıyor?

Paylaş
Justin Bieber tükenmişlik sendromu mu yaşıyor?

Dünya turnesini 3 ay erken bitirme kararı alan ve 14 konserini iptal eden Justin Bieber hayranlarından özür diledi. 2005'ten beri turnede olduğunu söyleyen Kanadalı şarkıcı 'artık biraz dinlenmek istediğini' söyledi.

Kanadalı şarkıcı Justin Bieber, TMZ.com'a konuşarak, 'öngörülemeyen nedenlerden dolayı' yarıda kesmiş olduğu dünya turnesine devam edemeyeceği için hayranlarından özür diledi.

23 yaşındaki Bieber "Hayal kırıklığına uğrayan ya da ihanete uğramış gibi hisseden herkesten özür dilerim. (…) İki yıldan beri turnedeyim. Artık dinlenmek, biraz rahatlamak ve bisiklete binmek istiyorum" dedi.

Sitede "Justin hayranlarını seviyor ve onları hayal kırıklığına uğratmaktan nefret ediyor. Ekibi ve sahne arkadaşlarıyla birlikte 6 kıtada 150 farklı yerde sahne almış olmaktan gurur duyuyor ve minnettar, ancak uzunca muhasebe ettikten sonra gelecek tarihlerde sahneye çıkmama kararı verdi. Biletlerin ücreti, satın alındığı yerden iade edilecektir" ifadeleri de yer aldı.

Bieber Purpose isimli tur kapsamında 2016 Mart'ından beri 150 farklı yerde konser verdi. 2017 yılının ilk yarısında tur için satılan 40 bini bulan bilet satışlarından kazanılan rakam 93 milyon dolara ulaştı.

Bieber'in geri kalan üç ay içinde çoğu ABD'de olmak üzere Japonya, Hong Kong, Filipinler, Singapur ve Endonezya'da sahne alması bekleniyordu.

Haberin Devamı