Magazin Kadın dizisi 3. bölümde Bahar babasının sırlarını öğreniyor

Kadın dizisi 3. bölümde Bahar babasının sırlarını öğreniyor

Paylaş
Kadın dizisi 3. bölümde Bahar babasının sırlarını öğreniyor

FOX ekranlarında yer alan Özge Özpirinçci'nin son dizisi Kadın yeni bölüm fragmanı ile Bahar'ın babası hakkındaki gerçekleri kardeşinden öğreneceğini gösterdi. Babalarının intihar etmesinin nedeni olarak annesini öne süren Bahar üvey kardeşinden şimdiye kadar hiç duymadığı sırları öğrenecek. Kendisine Bahar adının verilmesinde babasının gizli sevgilisiyle olan ilişkisinin etkili olduğunu öğrenen Bahar, Kadın dizisinin gelecek bölümünde büyük bir şok yaşayacak

Kadın dizisi ilk bölümde Bahar'ın ve çocuklarının yaşadığı dramı diziseverlerle buluşturmuş projenin konusu büyük övgü toplamıştı.

Kadın son bölüm bittiği gibi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kadın 2. bölümü duygu dolu anlar ile geçerken Twitter’da yine TT listesine girdi. Son bölümdeSürpriz bir şekilde Bahar'ın karşısına çıkan üvey kardeşi Şirin’in çizdiği resimler annesinin eline geçiyor. Duygu yüklü dizi Kadın son bölümün aradından 3. bölüm fragmanı izleyici tarafından yeni bölümde neler olacak sorusunun yanıtını bulmak için merak ediliyor. Kadın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte son bölüm özeti ve yeni fragman…



Med Yapım ve MF Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, sezonun en iddialı dizisi “Kadın”ın merakla beklenen 2. bölümü Salı akşamı izleyiciyle buluştu. Hande Altaylı'nın senaristliğini yaptığı, yönetmenliğini Merve Girgin'in üstlendiği ve dizinin başrollerini Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar'ın paylaştığı dizi, sosyal medyada da büyük ses getirdi. İzleyici tarafından beğeniyle izlenen dizi, geçtiğimiz akşam Twitter'da #Kadın etiketi ile TT listesine girerek ‘en çok konuşulanlar' arasına girme başarısını da elde etti.

Merak edilen Kadın 3. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte yeni bölüm fragmanı…




Hayatın içinde iki çocuğunun ağırlığını ve sevgisini yüreğinde coşkuyla taşıyan, onları fakirliğin ve yaşam mücadelesinin içinde güldürmeyi ve hayatın zorluklarına kendini siper ederek korumayı başaran bir annenin öyküsünü konu alan dizinin 3.bölümü için şimdiden nefesler tutuldu.


‘Kadın’ ağlattı


SON BÖLÜM ÖZETİ


Kadın dizisi ilk iki bölümü ile hikayenin ana konusunu diziseverlerin beğenisine sunmuş oyuncuların performansları ise büyük övgü almıştı. Arif'i her gördüğünde korkulu gözlerle ona bakan Bahar, hala yaşadığı olayın şokunu atlatamamıştır. Yeliz'in düğün hazırlıkları devam ederken onun düşündüğü tek bir şey vardır; Nisan ve Doruk'un mutluluğu.


Özge Özpirinçci'yi Michael Jackson'a benzettiler


DİZİNİN KONUSU NE?


Eşini kaybetmesinin ardından iki çocuğuna tek başına bakmak zorunda kalan genç bir kadının hayat hikayesinin ekrana taşıyan projede her türlü fedakarlığı yapan anne rolünde Özge Özpirinçci yer alacak. Caner Cindoruk’un canlandırdığı Sarp karakterinin Bahar ile yakınlaşmaya çalıştığı dizide Doruk ve Nisan adlı iki küçük çocuk Bahar’ın büyütmeye çalıştığı evlatları olacak.

Haberin Devamı