Magazin Kalbimdeki Deniz 38. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kalbimdeki Deniz 38. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Paylaş
Kalbimdeki Deniz 38. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kalbimdeki Deniz dün akşam 37. bölümüyle ekranlara geldi. Başrollerinde Özge Özberk ve Kutsi'nin yer aldığı dizide heyecan yine doruktaydı. Peki dizinin 38. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte tüm detaylar...

Başrollerinde Özge Özberk (Deniz) ve Kutsi’nin (Mirat) olduğu dizi her cumartesi saat 20.00’da FOX TV ekranlarında yayınlanıyor. Dizide Deniz, iki çocuğu ve babasının hikayesi anlatılıyor. Bir kadının büyük dramını ve verdiği savaşı ekranlara getiren Kalbimdeki Deniz 38. bölüm fragmanı, 37. bölümün bitmesinin hemen ardından yayınlandı. İşte heyecan dolu yeni bölüm fragmanı:

KALBİMDEKİ DENİZ 38. BÖLÜM FRAGMANI




37. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?


Kalbimdeki Deniz 37. bölümünde Mirat’a saldırarak herkesten tepki alan Alihan, Deniz’i tamamen kaybetmemek için taktik değiştirir ve özür dileyecek duruma gelir. Ancak Mirat karşısında ezildiği için, öfkeyle hain bir plan hazırlar. Fikriye’yi kaybetmekten korkan Turgut ise sürpriz bir hamle yaparken, Şebnem de Hülya’dan intikam almak için Artun’la bir anlaşma yapacaktır. Bu arada Diyar ve Serdem’i bekleyen tehlike ise adım adım yaklaşmaktadır. Mustafa her yerde karşılaştığı Yosef’in Alihan’la da samimi olmasına katlanamaz. Ece onu yatıştırmak için babasıyla tanıştırır ama işler Mustafa’nın hayal ettiği gibi gitmez. Mirat’ı daha iyi tanımak için Ece’yle samimiyeti ilerleten Yosef ise tehlikeli bir adım atar.

Haberin Devamı