Magazin Kardeşim Benim 2 filminin çekimleri başladı

Kardeşim Benim 2 filminin çekimleri başladı

Paylaş
Kardeşim Benim 2 filminin çekimleri başladı

Hayatını birleştirdiği Fahriye Evcen ile Maldivler'deki balayından dönen Burak Özçivit soluğu Kardeşim Benim 2 filminin setinde aldı. Burak Özçivit ve kardeşi rolündeki Murat Boz müjdeyi sosyal medyadan verdi

Başrollerini Burak Özçivit, Murat Boz, Aslı Enver ve Nazlı Kesal'ın canlandırdığı Kardeşim Benim filminin ikincisi geliyor.

Kardeşim Benim'in devam filminin çekimleri başladı.

Yapımın ilkinde olduğu gibi ikincisinde de Ozan'ı Murat Boz, Hakan'ı Burak Özçivit canlandıracak.

Burak Özçivit müjdeyi (yukarıdaki fotoğrafla) "Yine yeniden kardeşimleyiz. Kadeşim Benim 2 çekimlerimiz başladı. Eğlence kaldığı yerden devam ediyor. Hayırlı uğurlu olsun" diye verdi. Murat Boz ise Instagram'dan "Kadeşim Benim 2 Kaldığımız yerden devam!" mesajı verdi.

ASLI ENVER KADRO DIŞI! İŞTE YERİNE GELECEK O İSİM...



Milliyet gazetesi yazarı Ali Eyüpoğlu'nun haberine göre; bir süre önce Murat Boz ile yaşadığı sorunlar yüzünden filmin devamında oynamak istemeyen Aslı Enver, bu kez kadroda olmayacak.


Murat Boz'dan aylar sonra Aslı Enver paylaşımı


Kardeşim Benim'de Aslı Enver'in üstlendiği karakteri oyuncu Leyla Feray canlandıracak.

LEYLA FERAY KİMDİR?



Leyla Feray, 1993 yılında İstanbul’da doğdu. Eğitimini Koç Üniversitesi Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü’nde tamamladı.

İlk olarak 2013 yılında Ben Onu Çok Sevdim dizisi ile oyunculuk hayatına ilk adımını attı. 2014 yılında ise Paşa Gönlüm ve Üç Arkadaş dizilerinde oynadı. Fox Tv ekranlarında yayınlananan Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin kadrosuna dahil oldu ve Ayşe Sultan karakterini canlandırdı. Leyla Feray ayrıca N11 reklam filminde de oynadı.

Haberin Devamı