Magazin Kısmetse Olur'da Farima'nın itirafı ortalığı karıştırdı!

Kısmetse Olur'da Farima'nın itirafı ortalığı karıştırdı!

Paylaş
Kısmetse Olur'da Farima'nın itirafı ortalığı karıştırdı!

Kısmetse Olur 15 Şubat Çarşamba 2017'de yayınlanan son bölümde, Farima'nın Adnan hakkında yaptığı itiraf evde büyük yankı uyandırdı... Bu itirafın ardından Adnan ile ilişkisi olan Didem Farima'yla büyük bir tartışma yaşadı

Kısmetse Olur yeni bölümde, Adnan ve Didem'in barışmasına vesile olan Farima, Adnan'la ilgili önemli açıklamalarda bulundu.



DİDEM FARİMA'YA CEPHE ALMAYA DEVAM EDECEK Mİ?


Peki Farima bu söylediklerinde gerçekçi miydi, yoksa Adnan'dan bir karşılık bulamadığı için geri adım mı atmıştı? Adnan ise Sevgililer Günü'nde Farima'yla ettikleri dansın planlı olduğunu itiraf etti ve Farima'yı savunmaya geçti. Bunun üzerine Didem tamamen çileden çıktı. Peki şimdi neler olacak? Didem, Farima'ya cephe almaya devam edecek mi?

ONUR GÖZYAŞLARI İÇİNDE KALDI!


Onur ve Aycan cephesinde ise yeni gelişmeler üst üste yaşandı. Gelinler evine bir paket geldi. Gelen paketin içinden ise Onur'un Aycan'a yazdığı özel not, beyaz bir elbise ve papatya tacı çıktı. Bu sürprizi gören gelin adayları duygulanırken Onur onu almak üzere gelinler evine geldi. Didem'le konuşan Onur, gelen hediyenin haftalardır planladığı ancak iptal etmek zorunda olduğu evlilik teklifinin bir parçası olduğunu söyledi. Aycan'la sıkıntı günler yaşayan ve evde kendini çok yalnız hisseden Onur, sonrasında gözyaşları içinde kaldı.



Herkesin büyük bir merakla beklediği Aycan'ın sağlık durumuyla ilgili ise yeni haberler geldi. Onur, yapım ekibinden aldığı izinle Aycan'ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Aycan'ın bu zor zamanında yanında olan, ona destek veren Onur'un son derece üzgün görünmesi de dikkatlerden kaçmadı. Durumuyla ilgili açıklama yapan Aycan şunları söyledi; "Gribi sanırım biraz fazla ağır atlatıyorum, üstüne bir de psikolojim eskiye nazaran daha kötü durumda. Onur, baştan beri annemle birlikte hep yanımda oldu. Tüm arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. En kısa zamanda eve dönmek istiyorum."


GÖKHAN VE TUĞÇE ARASINDA TARTIŞMA!


Gökhan ve Tuğçe arasında ise yeni bir tartışma gün yüzüne çıktı. Sevgililer Günü sürprizi olarak Gökhan, omzuna Sibel'in baş harfinin olduğu bir dövme yaptırmıştı. Ancak Tuğçe bu dövmenin daha önceden planladığını aslında Sibel için yapılmadığını iddia etti. Gökhan'la kısa süreli bir tartışmaya giren Tuğçe, "Benim de bildiklerim ama burda başkalarının mutluluğunu gölgelemeyeceğim.


GÖKHAN'DAN TUĞÇE'YE: ARKAMDAN KOŞAN KADINLAR SİBEL'İ SEVDİĞİMİ ANLASIN DİYE DÖVME YAPTIRDIM



Bu zaten Gökhan'ın önceden beri istediği bir dövmeydi, sustum ama yeter" diyerek isyanını dile getirdi. Buna ise Gökhan'ın cevabı çok sert oldu. Tuğçe'nin bu sözleri üzerine Gökhan da; "Benim vücudumda dövme yaptıracak başka yerim yok. Göğsümde ve kollarımda var. Özellikle sol göğsüme kalbimin üzerine yaptırmak isterdim ama orda da bir dövmem var. O yüzden yürürken arkamdan bakan, arkamdan koşan kadınlar bir şey anlasın diye enseme yaptırdım." diyerek konuyu tartışmanın fitilini ateşledi.

Haberin Devamı