Magazin Kıvılcım Ural kimdir? Kıvılcım Ural ve Kaan Tangöze ayrıldı mı?

Kıvılcım Ural kimdir? Kıvılcım Ural ve Kaan Tangöze ayrıldı mı?

Paylaş
Kıvılcım Ural kimdir? Kıvılcım Ural ve Kaan Tangöze ayrıldı mı?

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze’nin Kıvılcım Ural’dan ayrıldığı iddia edildi. İddiaların ardından Kıvılcım Ural ‘ın yaşı, eğitimi ve kariyeri gibi konular yeniden gündeme geldi. Peki Kıvılcım Ural kimdir? Kaan Tangöze'den ayrıldı mı?

Seçkin Piriler'in 7 yaşındaki oğlunu sokağa attığı Kaan Tangöze'nin de oğlunu alıp otele yerleştiği iddiası dün gündeme bomba gibi düştü. Öte yandan bir iddia daha ortaya atıldı. Bu iddia da Kaan Tangöze ve Kıvılcım Ural'ın ayrıldığı yönünde... Taraflardan açıklamalar ardı ardına geldi... Seçkin Piriler Kıvılcım Ural'ı mahkemeye verdiğini açıkladı.



Kıvılcım Ural: 16 yaşındayken Kaan Tangöze ile birlikte oldum (Kıvılcım Ural kimdir?)


KIVILCIM URAL'DAN AYRILIK AÇIKLAMASI


Kıvılcım Ural ise ayrılık açıklamalarına; "Ayrılmadık, bizim ilişkimiz böyle şeylerden yıkılmaz. Sevgilim 2 gündür Dedeman otelde kalıyor. bizim birlikteliğimiz böyle şeylerden yıkılmaz. O çocukları annelerinden çok ben düşünüyorum, neler yaşadıklarını biliyorum. 2 yıldır onlar zarara görmesin diye neler yaşadığımı da ben biliyorum. Herkes taktığı maskeyi çıkarsın...Kaan ile birlikteliğimiz devam ediyor" diyerek cevap verdi.



Bu olayların ardından Kıvılcım Ural'ın kim olduğu, özel hayatı ve fiziksel özellikleri merak edildi. İşte detaylar...

Kaan Tangöze ile yaşadığı ilişkiyle tanınan Kıvılcım Ural, 1990 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Lise ve Üniversite eğitimini İzmir'de tamamladı. 60’lı yıllara damgasını vuran Mavi Işıklar grubunun eski gitarist Fikret Ural'ın kızı olan Kıvılcım Ural, babasının izinden giderek müzikle ilgilendi.

Önce Güzel Sanatlar Lisesi'nde eğitim alan Kıvılcım Ural ardından 9 Eylül Üniversitesi Dramatik Yazarlık bölümünde tamamladı.

Müzisyen ailede doğan Kıvılcım Ural çocukluğundan beri müziğe düşkün olmuştur. İlk zamanlarda bestelerini arkadaşları ve yakın çevresiyle paylaşan Kıvılcım Ural müziğin yanı sıra kısa film, dizi, reklam ve müzik kliplerinde ekran yüzü olarak yer aldı. Kıvılcım Ural son olarak "Rüya raporları" isimli müzik albümünü çıkardı.

Öte yandan Kıvılcım Ural 1.75 boyunda ve 53 kilo. Göz rengi de mavi.




Seçkin Piriler oğlunu evden mi kovdu? (Kaan Tangöze ve Kıvılcım Ural ayrıldı mı?)


Kıvılcım Ural sevgilisi Kaan Tangöze ile nispet yapmaya doyamadı!


Kıvılcım Ural: İlişkimizi kimse yıpratamaz

Haberin Devamı