Türkiye (Son Dakika) Konya'da kız öğrenci pansiyonunda yangın paniği

Konya'da kız öğrenci pansiyonunda yangın paniği

Paylaş
Konya'da kız öğrenci pansiyonunda yangın paniği

Konya'da bir lisenin kız pansiyonunda bir öğrenci odasında  elektrik kontağından çıkan yangın paniğe neden oldu. Adana’nın Aladağ ilçesinde iki gün önce özel öğrenci yurdunda çıkan yangında 12 kişi ölmüş, 24 kişi yaralanmıştı

Konya'da bir lisenin kız pansiyonunda çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken, o sırada yemekte olan kız öğrenciler öğretmenler tarafından güvenli bir şekilde binayı tahliye etti. Dumandan etkilenen 2 öğrenciye ise olay yerine gelen ambulansta tedavi edildi.

YANGIN İDDİAYA GÖRE ELEKTRİK KONTAĞINDAN ÇIKTI


Yangın, saat 18.00 sıralarında merkez Karatay İlçesi Akabe Mahallesi Alaaddin Kap Caddesi üzerinde bulunan Türk Telekom Sosyal Bilimler Lisesi’nin 4 katlı kız pansiyonunun da meydana geldi. 3’üncü kattaki bir öğrenci odasında iddiaya göre elektrik kontağından kaynaklı yangın çıktı.

O sırada giriş kattaki yemekhanede yemek yiyen öğrenciler, duman kokusunu aldı. Binayı kontrol edip, yangını fark ettiklerinde itfaiyeye haber verildi. Pansiyonda bulunan bütün öğrenciler, öğretmenleri tarafından binadan tahliye edildi.




İKİ ÖĞRENCİYE AMBULANSTA MÜDAHALE EDİLDİ


İhbar üzerine okula gelen itfaiye ekipler alevleri kısa sürede söndürdü. Dumandan etkilenen ve gözyaşlarına hakim olamayan 2 öğrenciye ise olay yerine gelen ambulansta müdahale edildi.

ADANA'DA KIZ ÖĞRENCİ YURDUNDAKİ YANGINDA 12 KİŞİ ÖLMÜŞTÜ


Adana’nın Aladağ ilçesinde Sinanpaşa Mahallesi’nde iki gün önce özel öğrenci yurdunda çıkan yangında 10 öğrenci, yurt yetkilisinin 6 yaşındaki kızı ve bir eğitmen olmak üzere, 12 kişi hayatını kaybetmiş, 24 kişi yaralanmıştı.


Adana'da kız öğrenci yurdunda yangın: 10 öğrenci, 1 çocuk, 1 yetişkin öldü

Haberin Devamı