Magazin Merhum sunucu Vatan Şaşmaz'ın hamile eşi aylar sonra ilk kez görüntülendi

Merhum sunucu Vatan Şaşmaz'ın hamile eşi aylar sonra ilk kez görüntülendi

Paylaş
Merhum sunucu Vatan Şaşmaz'ın hamile eşi aylar sonra ilk kez görüntülendi

27 Ağustos akşamı eski manken Filiz Aker tarafından bir otel odasında silahla vurularak ölen sunucu  Vatan Şaşmaz'ın hamile eşi Yasemin Şaşmaz karnı burnunda ilk kez görüntülendi

Star TV'de yayınlanan Duymayan Kalmasın'ın haberine göre Vatan Şaşmaz'ın eşi Yasemin Şaşmaz, aylar sonra ilk kez görüntülendi. Yasemin Şaşmaz, karnı burnunda bir cenazeye katıldı.



SİTENİN DIŞINA ÇIKMIYORMUŞ

27 Ağustos gecesi otel odasında Filiz Aker tarafından vurularak öldürülen Vatan Şaşmaz'ın eşi Yasemin Şaşmaz o sırada hamileydi.

Şu an 7 aylık hamile olan Yasemin Şaşmaz'ın hep sitelerinin orada yürüyüş yaptığı onun dışında hiçbir yere gitmediği öğrenildi.



Vatan Şaşmaz'ın ölmeden bir gün önce çocuğunun cinsiyetinin erkek olduğunu öğrendiği ve adını "Asil" koyduğu ortaya çıkmıştı.



Vatan Şaşmaz'ı öldürüp ardından da intihar eden eski manken Filiz Aker'in otopsisi geçen ay tamamlanmıştı. Filiz Aker'in kanında alkol ve kırmızı reçete ile satılan psikiyatri ilaçlarına rastlanmıştı.

PSİKİYATRİ İLAÇLARI KULLANDIĞI SÖYLENİYORDU

Vatan Şaşmaz cinayetinin ardından Filiz Aker'in psikolojisinin bozuk olduğu ve psikiyatri ilaçları kullandığı iddia ediliyordu.

Haberin Devamı