Magazin Merve Şarapçıoğlu kimdir? Berk Oktay'ın eşi kaç yaşında ve nereli?

Merve Şarapçıoğlu kimdir? Berk Oktay'ın eşi kaç yaşında ve nereli?

Paylaş
Merve Şarapçıoğlu kimdir? Berk Oktay'ın eşi kaç yaşında ve nereli?

Oyuncu Berk Oktay'ın eşi Merve Saraçoğlu, ınstagram hesabından yapılan bir paylaşım büyük bir olay oldu. Bunun nedeni ise Merve Saraçoğlu, yüzü gözü şiş bir halde fotoğraf paylaştı ve 'Kocam beni dövdü' dedi. Magazin gündemini sarsan bu flaş olayın hemen ardından Merve Şarapçıoğlu kim, nereli ve kaç yaşında? soruları geldi.

Merve Şarapçıoğlu kimdir? sorusu şu an günün en çok merak edilen isimlerden biri oldu. Son olarak İlişki Durumum adlı dizide rol alan Berk Oktay'ın eşi Merve Şarapçıoğlu, Instagram hesabından bir fotoğraf paylaştı takipçilerine. Bu fotoğraf basında geniş bir yer buldu. Merve Şarapçıoğlu'nun "Kocam beni dövdü yardım edin" notu ile bir fotoğraf paylaşıldı. Sosyal medyada ses getiren fotoğraf kısa süre içinde silindi. Bu durum 'Merve Şarapçıoğlu'nun hesabı hack'lendi mi?' sorularını akıllara getirdi. Taraflar da konuyla ilgili bir açıklama yapmadı. Merve Şarapçıoğlu'na ait olduğu iddia edilen fotoğrafın bir şiddet fotoğrafı mı, yoksa estetik operasyon ya da kaza fotoğrafı mı merak konusu...


BERK OKTAY EŞİNİ DÖVDÜ MÜ?

Ünlü oyuncu Berk Oktay'ın eşi Merve Şarapçıoğlu'yu dövüp dövdü mü soruları akılları karıştırırken, çiftten henüz bir açıklama gelmedi.



Merak edilen Merve Şarapçıoğlu kim, nereli ve kaç yaşında? sorularının cevabı için haberimizi takip edebilirsiniz...

MERVE ŞARAPÇIOĞLU KİMDİR?

Berk Oktay 2016 yılında sevgilisi Merve Şarapçıoğlu ile nikah masasına oturmuştu. Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk bölümünde okudu. Çift, 2010 yılından beri birlikte. 28 yaşında olan Merve Şarapçıoğlu, Berk Oktay ile evlendi. Berk Oktay ve Merve Şarapçıoğlu çifti, geçtiğimiz aylarda nişanlanmış ve hayranlarına bu güzel haberi duyurmuştu.


MERVE ŞARAPÇIOĞLU İLE EVLİ BERK OKTAY KİMDİR

Annesi öğretmen, babası da muhasebe müdürüdür. Ortaokul ve liseyi Ankara'da okudu. Ankara Üniversitesi Jeoloji Mühendisliğinden mezun oldu.
16 yaşında modellik yapmaya başladı. 2000 senesinde 18 yaşında Ankara'da bir modellik ajansına kaydoldu. Sonra İstanbul'a gelip Uğurkan Erez'le çalıştı, 2001 yılında Best Model'e katılıp 'Gelecek Vaat Eden Model seçildi.

2003 yılında Best model Of Türkiye yarışma'sını kazanarak en iyi markların yüzü oldu.

2000- 2006 yılları arasında modellik yaptı. 100'ün üzerinde defileye çıktı. Mankenlik kariyerine 2004 yılının Haziran ayından sonra yurtdışında devam etti. Paris'e yerleşti ve Milano, Tokyo, Dubai, Moskova gibi şehirlerde D&G, Ferre, Gucci ve Prada gibi birçok markalarla çalıştı.

Yarım kalan Üniversite eğitimini tamamlamak için 2006 yılının sonlarında Türkiye'ye döndü. 2007 yılının Şubat ayında Türker İnanoğlu'ndan film teklifi aldı. Türvak'tan özel oyunculuk dersi alarak Erler Film ile sözleşmeyi imzaladı.

2008 yılında "Tatlı Bela Fadime" adlı dizi ile dizi hayatına başladı. Tatlı Bela Fadime dizisiyle tanındı. Ardından Akasya Durağı'nda yer aldı. Daha sonra 'Arka Sokaklar' dizisinde rol aldı. Bu diziden ayrıldıktan sonra dizi kariyerine Atv'de yayınlanan Alev Alev dizisi ile devam etti. 2012 yılında Türker İnanoğlu'nun yapımcılığında ATV'de yayınlanan "Alev Alev" adlı dizide İlker İnanoğlu, Rojda Demirer, Berk Oktay, Hande Soral beraber başrolde oynadı.

2013 yılında yayınlanan ve Gizem Karaca, Berk Oktay, Şükrü Özyıldız ile beraber rol aldığı "Benim Hala Umudum Var" adlı dizide Hakan karakterini canlandırdı.

Berk Oktay, 2013 eylül ayında evinde beslediği Cash adında Rottweiler cinsi köpeğinin saldırısına uğrayarak yüzünden yaralandı, hastanede yüzüne 35 dikiş atıldı.

Berk Oktay, 21 Ağustos 2016 tarihinde evlendi. Çiftin nikahını Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar kıydı.

Haberin Devamı