Magazin Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur ayrılıyor mu? Ünlü çiftten açıklama var

Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur ayrılıyor mu? Ünlü çiftten açıklama var

Paylaş
Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur ayrılıyor mu? Ünlü çiftten açıklama var

Popçu Murat Dalkılıç ile oyuncu Merve Boluğur'un evliliklerinde kriz çıktığı, evlerini ayırdıkları iddia dilmişti

Magazin dünyasının örnek çiftleri arasında gösterilen Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur çiftinden üzücü haber geldi. Bir süredir evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı söylenen ve zaman zaman yaptıkları kavgalarla magazin kulislerinde de konuşulan çiftten Murat Dalkılıç’ın evi terk ettiği söylendi.

Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu'nun sunduğu 'Duymayan Kalmasın' programında masaya yatırılan ayrılık haberinin ardında kıskançlığın yattığı söyleniyor.


Merve Boluğur’dan hamilelik açıklaması


"EVLİLİK BANA GÖRE DEĞİL"

Çiftten Murat Dalkılıç'ın ayrılık kararı aldıktan sonra çevresindeki arkadaşlarına ''Evlilik bana göre değil'' şeklinde konuştuğu da iddia edildi.

AYRILIK İDDİALARINA YANIT!

İddiaların ardırdan Murat Dalkılıç Instagram hesabından eşiyle beraber fotoğraf paylaşıp şu açıklamayı yaptı:

"Çok geç saatlere kadar çalıştım sabaha kadar o yüzden ancak uyandım, yazılanlara şaşırdık oldukça ve ancak cevap verebiliyorum. Evimdeyim, Merve de sette boşanmıyoruz! Sevgiler..."



Çiftin yakın arkadaşı Fatih Ürek, ''Onlar benim yan komşum. İki gün önce bana geldiler ve fotoğraflarını paylaştım. İkisi de çok mutlu. Ayrılsalar ilk ben duyarım'' dedi.

Çiftin menajeri Mert Siliv de yaptığı açıklamayla bu iddiaları yalanladı. Siliv şunları söyledi:

"Çok mutlular, evliliklerinde hiçbir sorun yok. Hatta daha iki gün önce Fatih Ürek sosyal medya hesabından Merve ve Murat ile fotoğrafını paylaştı. Bu dedikoduları kim nasıl uyduruyor anlamış değiliz. Murat şu an evinde uyuyor daha ulaşamadım. Merve ise dizi setinde. Her şey yolunda"







Haberin Devamı