Magazin Murat Yıldırım 'arkadaşında kalıyor' iddialarına yanıt verdi

Murat Yıldırım 'arkadaşında kalıyor' iddialarına yanıt verdi

Paylaş
Murat Yıldırım 'arkadaşında kalıyor'  iddialarına yanıt verdi

Oyuncu Murat Yıldırım, hakkında çıkan evlendikten sonra ev tutamadıkları için arkadaşında kalıyor iddialarına cevap verdi

Geçtiğimiz ay görkemli bir düğünle dünya evine giren Murat Yıldırım'ın yeni ev tutmadığı için eşiyle birlikte arkadaşının yanında kaldığı iddia edilmişti.

Habertürk'ten İpek Durkal'ın haberinde; "Murat Yıldırım ile Faslı eşi Imane Elbani'nin düğünleri hâlâ hafızamda. Düğünleri diyorum çünkü hem İstanbul'da hem Fas'ta iki ayrı düğün yaptı çift. Bizim dışarıdan baktığımızda hayli abartılı bulduğumuz bu düğünlerin İstanbul'da olanına pek para harcanmadı çünkü düğünün yapıldığı otel sponsor oldu ama Fas'takini bilemem.

'OTURACAK BİR EVLERİ YOK'

Neyse mevzu o değil. Mevzu, çiftin hâlâ oturacak bir evlerinin olmaması. Yeni evliler henüz bir ev tutmadıkları için arkadaşlarının yanında kalıyor. Bu kadar şatafattan sonra bu durum bana pek tuhaf geldi. Tefour'lar, kaftanlar, davullar, zurnalar derken emlakçıya vakit kalmadı zaar." ifadeleri yer almıştı.

'EŞİMLE BALAYINDAYIZ'

Haberi okuyan Murat Yıldırım, adeta küplere bindi. Eşiyle balayı pozunu Instagram hesabından paylaşarak, "Evlendikten sonra arkadaşlarının evinde kalıyor ne demek! Habertürk'te sevgili İpek Durkal'ın yapmış olduğu haber doğru değildir, kendisiyle konuştum,kaynağının yanlış olduğunu düzelteceğini söyledi..Burası'da Kemer Country Hotel eşimle balayındayız...Özür dilerim sizden bunları yazmak zorunda kaldım." notunu düştü.

Haberin Devamı