Magazin Murat Yıldırım'dan alkollü sahnelere veto

Murat Yıldırım'dan alkollü sahnelere veto

Paylaş
Murat Yıldırım'dan alkollü sahnelere veto

Uyuşturucu kullanmak suçundan 10 ay hapis cezası alan ve daha sonra Hacca giden Murat Yıldırım artık oynadığı film ve dizilerde alkollü içki görünen sahnelerde kesinlikle yer almıyor




Oyuncu Murat Yıldırım geçen yıl uyuşturucu kullandığı iddiasıyla yargılandığı davada 10 ay hapis cezası almış, cezası 5 yıl denetimli serbestlik kapsamında ertelenmişti. Dava sırasında eski eşi Burçin Terzioğlu, Murat Yıldırım lehine tanıklık yapmak istememiş, hakimin "Murat Yıldırım eski eşiniz olduğu için tanıklık yapmak zorunda değilsiniz. İster ifade verirsiniz, isterseniz ‘İstemiyorum’ deyip çekip gidebilirsiniz” demesi üzerine, “İstemiyorum” cevabını vererek salondan ayrılmıştı.


HACI OLMUŞTU


Burçin Terzioğlu'ndan ayrıldıktan sonra da Hacca gidip hacı olan Murat Yıldırım artık dizi ya da film sözleşmelerine yeni bir madde koyduruyor. Murat Yıldırım oynayacağı sahnelerde kesinlikle alkol olmamasını şart koşuyor.


KADEH BİLE GÖRÜNEMEZ


Murat Yıldırım'ın Fahriye Evcen ile başrolünü paylaştığı 'Sonsuz Aşk' filminde de bu şartının uygulanmasını istedi. Filmin romantik sahnelerinde Murat Yıldırım kahve, su ve soda içti. İçinde meyve suyu olup da içki gibi görünen kadehlerin de oynadığı sahnelerde yer almamasını istedi.

Murat Yıldırım'ın kendisine senaryo gönderen yapımcılara da bu şartı ilettiği ancak onay aldıktan sonra senaryoyu okumaya başladığı öne sürüldü. (Habertürk)


Haberin Devamı