Magazin Murat Yıldırım ve İmane Elbani Maldivler'de!

Murat Yıldırım ve İmane Elbani Maldivler'de!

Paylaş
Murat Yıldırım ve İmane Elbani Maldivler'de!

İmane Elbani’yle oyuncu Murat Yıldırım, balayı için Maldivler’i seçti. İkili, 14 Şubat’la balayını birleştirdi

Geçtiğimiz yıl Londra'da başlayan aşklarını Türkiye ve Fas'ta gerçekleştirilen iki düğünle taçlandıran Murat Yıldırım ve İmane Elbani, önceki gün rüya gibi bir balayına çıktı.

Dün Maldivler'e giden başarılı oyuncuyla Faslı eşi, 14 Şubat'ı da Maldivler'de kutlayarak çifte mutluluk yaşadı.


MURAT YILDIRIM'DAN PAHALI TATİL


Geceliği yaklaşık 5 bin liralık Shangri La Maldives'de konaklayan ünlü çift, turkuaz Hint Okyanusu'nun manzarası eşliğinde hem dinleniyor hem de romantik anlar yaşıyor.




Aralık 2016'da evlenen ve işleri dolayısıyla balayını erteleyen ikilinin tatil için özellikle 14 Şubat'ı tercih ettiği öğrenildi...




ERDOĞAN KIZ İSTEMİŞTİ


Murat Yıldırım Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın FaceTime programı aracılığı ile babasından istediği Faslı güzel İmane Elbani ile 25 Aralık'ta nikah masasına oturmuştu.


MURAT YILDIRIM KİM MİLYONER OLMAK İSTER'İN YENİ SUNUCUSU


2014'ten itibaren Selçuk Yöntem'in önderliğinde başarılı grafiğini devam ettiren 'Kim Milyoner Olmak İster'de yeniden sunucu değişikliğine gidildi. Selçuk Yöntem'in yerine Murat Yıldırım geldi. Bir yıldır ekrandan uzak olan Murat Yıldırım programdan aylık 150 bin TL alıyor.



Başrolünü üstlendiği dizide bölüm başına 45 bin TL alan Murat Yıldırım, en son Gecenin Kraliçesi dizisi ile izleyici karşısına çıkmıştı.

Haberin Devamı