Magazin Neslihan Atagül Fahriye'nin gelinliğine nasıl yorum yaptı?

Neslihan Atagül Fahriye'nin gelinliğine nasıl yorum yaptı?

Paylaş
Neslihan Atagül Fahriye'nin gelinliğine nasıl yorum yaptı?

Fahriye Evcen 29 Haziran'da Burak Özçivit ile nikah masasına oturmuş, törene Fahriye Evcen'in gelinliğinin Neslihan Atagül'ünkine olan benzerliği damga vurmuştu. Peki bu benzerliğe Neslihan Atagül nasıl yorum yaptı?

Neslihan Atagül'ün Fahriye Evcen'in gelinliğiyle alakalı çıkan haberlerle ilgili ne diyeceği herkes tarafından merak edilen bir konuydu.

Kanal D'de yeni başlayan Magazin D Yaz programına konuşan Neslihan Atagül "Ben bununla ilgili gerçekten hiçbir şey söylemek istemiyorum." dedi.

Ayrıca Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu, Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in düğününe katılmadı.


Neslihan Atagül, Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in düğününe katılmadı!

GELİNLİK BENZERLİĞİ MEVZUSU NASIL BAŞLADI?


2016'nın Temmuz ayında Kadir Doğulu ile evlenen Neslihan Atagül düğününde iki gelinlik giymişti. Vücudunu tamamıyla saran ilk gelinlik İsrailli tasarımcı Berta Balilti imzası taşıyordu.

Fahriye Evcen ise düğünde üç gelinlik giymeyi tercih etti. Ancak ilk giydiği gelinlik Raşit Bağzıbağlı imzalı bir gelinlikti. Fahriye Evcen'in ilk gelinliği de Neslihan Atagül'ün ilk gelinliği gibi vücudu saran bir gelinlikti.


Fahriye Evcen'in gelinliği Neslihan Atagül'ün giydiği gelinliğe benzetildi


Fahriye Evcen'in düğünden fotoğrafları sosyal medyada yayılmaya başlayınca sosyal medya kullanıcıları benzerliği fark etti. Hatta 'Fahriye gelinliği bedavaya getirmiş, Neslihan'dan ödünç almış' gibi yorumlar yapıldı. Bunun üzerine Fahriye ve Neslihan'ın gelinliği benziyor mu benzemiyor mu tartışması başladı.




Fahriye Evcen'in düğünde giydiği gelinlikler


'FAHRİYE'Yİ EN MUTLU GÜNÜNDE BÖYLE BİR DURUMA DÜŞÜRMEYE HAKKI YOKTU'


Bu konuda iki gün önce modacı Neslihan Yargıcı da bir yorum yaptı. Neslihan Yargıcı, Neslihan Atagül’ün gelinliğine benzetilen Raşit Bağzıbağlı tasarımı gelinlik için şöyle dedi: “Fahriye’nin gelinliğini ilk gördüğümde, Neslihan’la aynı yerden kiraladıklarını düşündüm. Aynı gelinlik, hiç fark göremedim. Raşit’in geçmişten, hiçbir şeyden haberi yok. Geçmişte kim ne yapmış, kim ne giymiş bilmiyor. Kimin gelinliği nasıldı onun da farkında değil. Fahriye’yi en mutlu gününde böyle bir duruma düşürmeye hakkı yoktu.”


Neslihan Yargıcı: Fahriye’yi en mutlu gününde böyle bir duruma düşürmeye hakkı yoktu

Haberin Devamı